aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mindjárt itt az alice in chains új albuma! Zalaba_Ferenc
2009. szeptember 22. 07:35:25

Kategória: 1 komment

Szeptember 29-én jelenik meg az Alice In Chains új albuma, a BLACK GIVES WAY TO BLUE, a kultikus rockbanda első nem válogatáslemeze az elmúlt 14 évben. Ugyebár a jellegzetes, nyúlós-málós hanggal felvértezett Layne Staley 2002-ben itthagyta az árnyékvilágot, de mielőtt legyintenétek, jelzem, hogy itt nem valami Queen with Paul Rogers féle utánérzésről van szó: William DuVall személyében a formációnak sikerült találnia egy olyan énekest, aki hátborzongató múltidézésre visz (persze, ebben sokat segít a közel eredeti felállás az összes háttérvokállal, riffel, stílussal együtt), s az új album is meglehetősen ó'sulis benyomást kelt. Ez így is van rendjén. Hamarosan élőben is megbizonyosodhatunk a feltámadásról, ugyanis az Alice In Chains 2009. november 27-én a PeCsában ad koncertet. Vajh meg tudom-e addig növeszteni a hajam?

Címkék

rock album alice in chains alternative rock

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874537104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frmn 2009.09.22. 14:42:43

"hátborzongató múltidézés" :)) Amúgy tényleg nagyon hasonlít a csóka hangja a néhai Staleyére. De ettől még nem megyek ki rá :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása