aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: adventures of power (2008) Zalaba_Ferenc
2009. szeptember 08. 22:48:44

Kategória: 3 komment

Képzelj el egy világot, melyben a húsvéti nyúl myxomatózisban döglődik, az apáca kurtizán lesz, a pincédben talált patkánytetemen taxidermisták élik ki passzióikat, az amerikai álom pedig még ebben a közegben is jelen van. A 21. század vígjátékában a realizmus a nevetés ellensége. Will Ferrell alaposan kitaposta a bárgyúságukból zsenialitást kovácsoló komédiák ösvényét, és az Adventures of Power arról árulkodik, hogy ezen az ösvényen az indie filmesek sem átallnak végigcsörtetni. Az Entourage fanok népes tábora pedig örülhet, hisz ez egy olyan alkalom, mikor Ari Gold író, rendező és főszereplő egyszerre. Beszédes nevű direktora mellett az Adventures of Power függetlenfilmes fesztiválok szimpátiájával is elhenceghet. Ígéretes.

Címkék

trailer independent comedy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964537070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2009.09.09. 02:11:58

A Tom Sawyer az egyik legjobb légdob-szám a világon :)

pimp 2009.09.09. 13:14:57

samlowry: nem tudod véletlenül, hogy ez az Ari Gold miként kapcsolódik az Entourage-hoz? (Az sorozat legpimpebb karakterének nevén kívül, akit ugye Jeremy Piven játszik.) imdb-n nem találtam meg a magyarázatot. a filmet amúgy nagggyon várom:)

Ismeretlen_100236 2009.09.09. 15:30:39

Ari Gold? Ha úgy nézed, ebben a filmben épp Vinnie-t rendezi. Ezen kívül szerintem sehogy, bár Hollywoodról lévén szó biztos le lehetne vezetni, hogy valamelyik Entourage epizód rendezőasszisztensének a volt szeretője:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása