aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az egér szuperhősöket evett reggelire Zalaba_Ferenc
2009. szeptember 01. 01:00:55

Kategória: 2 komment

A Marvel Studios épp hogy megnyitotta kapuit, már be is kebelezték. A Disney potom 4 milliárd dollárt fizetett a tulajoknak; ez nagyon sok pénz, de ha belegondolsz, hogy a Pixarért anno majdnem kétszer ennyit tejeltek, akkor mégsem ez az évszázad híre.

Ráadásul nem is jó hír: nem a korhatár miatt vagyok nyűgös, hisz a Marvel Knightsot leszámítva a képregényekből kinőtt stúdió valamennyi filmje a fiatalokat célozta meg, annak az időknek viszont hamarosan vége, hogy egy nyáron akár három Marvel-produkció is mozikba kerülhessen, hisz amint lejárnak a még élő szerződések (5 cím a Paramountnál, SPIDER-MAN a Sonynál, X-MEN a FOX-nál), valamennyi jog visszaszál a Disneyre, s nem tartom valószínűnek, hogy az egeres cég a jövőben saját magával kíván komkurálni párhuzamos projectek indításával.

Öröm az ürömben, hogy a Pixarék szívesen belevetnék magukat egy (vagy több) közös projectbe, s az időközben átalakult, Eisnertől megszabadult Disney-vezetőség egyáltalán nem akar beleszólni a Marvel munkájába. Most még.

Címkék

disney marvel hollywood superhero filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144537059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dilibogyo 2009.09.01. 09:20:44

Na most megkavartál ... nem a komplett Marvelt vette meg, képregényestől, mindenestől?

Ismeretlen_1068 2009.09.01. 09:56:23

de igen, csak eme blog szempontjából ez mellékes. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása