aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: fantastic mr. fox (2009) Zalaba_Ferenc
2009. július 31. 01:52:41

Kategória: 4 komment

Megjelent Wes Anderson új filmjének első előzetese, de ez a trailer annyira ronda, hogy inkább ki sem rakom. Hidegrázást kapok a kitömött állatoktól, eme csodálatos animációs moziban pedig a taxidermisták álma válik valóra, ugyanis egy rakat kitömött állat kel életre... és szarakodnak valamivel, de én már oda se figyeltem. Na jó, tudjátok mit, mégis megkapjátok a trailert.

Címkék

animation george clooney bill murray wes anderson meryl streep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr644536965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_88360 2009.07.31. 02:36:07

kissé féltem, amíg nem láttam az előzetest. most, hogy már láttam, megnyugodtam, a a szokásos wes anderson stílusjegyek simán megvannak benne. ugyan eltér az eddigi vonaltól, míg azok inkább tragikomédiák voltak, ez színtiszta vígjáték lesz, animációs köntösben. pozitívum, hogy a stop-motion mellett döntöttek. szerencsére a szokásos wes anderson alkotókör sem változott, elsőre george clooney is jó választásnak tűnik. erősen várolistás, eddig még nem csalódtam WA filmben. jama, neked melyik rushmore kiadás van meg? ha netán eladtad már, melyik volt :)

neohunter · http://geekz.blog.hu 2009.07.31. 14:41:34

tényleg fantasztikus. Mi van veled aeon, se a serious man, se ez a trailer nem bejövős? (ez esetben elfogadom, ha fóbiád van a kitömött állatoktól..:)

Anja 2009.08.03. 08:19:49

hát úgy látom, ez eddig csak neked nem jön be, AE :))) pedig szerintem tökjó ötlet :)) és a wes andersont a színészei teszik azzá, ami, és ez most sem lesz másképp, még ha tömött rókák bőrébe is bújnak :PP mr. clooney pedig vörös szőrbe bújtatva is fantasztikus :D

Ismeretlen_1068 2009.08.04. 08:49:43

találó jellemzés egy másik fórumról: "Szerintem undorító. Olyan, mintha kitömött állatokat mozgatnának a bőrük alatt hemzsegő férgek."

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása