aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poster: 9 (2009) Angyalosi Ádám
2009. július 02. 15:02:41

Kategória: 1 komment

Az UP! diadalmenetét ugyan nehéz lesz megtörnie, de az év egyik legígéretesebb animációs mozijának tűnik a Burton-Bekmambetov páros nevével fémjelzett 9. Sőt, most már a főszereplő rongybabák megkülönböztetése sem lesz olyan kemény dió, mint a trailerek alapján gondoltuk - köszönhetően nyolc szemet gyönyörködtető karakterposzternek. A többiek az "elolvasom" mögött lapulnak.

Az UP! diadalmenetét ugyan nehéz lesz megtörnie, de az év egyik legígéretesebb animációs mozijának tűnik a Burton-Bekmambetov páros nevével fémjelzett 9. Sőt, most már a főszereplő rongybabák megkülönböztetése sem lesz olyan kemény dió, mint a trailerek alapján gondoltuk - köszönhetően nyolc szemet gyönyörködtető karakterposzternek.








Címkék

animation tim burton timur bekmambetov poster

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr54536854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoZi 2009.07.03. 12:21:52

Imádom! Én az első trailer óta máris fan vagyok. A film alapjául szolgáló kisfilmet láttátok? Lehet hogy pont ide volt belinkelve.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása