aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the box (2009) Zalaba_Ferenc
2009. június 25. 09:05:53

Kategória: 2 komment

A mindfucker SOUTHLAND TALES bukását követően Richard Kelly valószínűleg rádöbbent, hogy ha akar még filmeket forgatni, akkor ideje egy olyat letenni az asztalra, aminek van eleje, közepe és vége, s nem bonyolultabb, mint egy doboz -  amibe azért elég sokminden belefér. Pl. egy gomb, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod... és valaki meghal, akit nem ismersz. Ismeritek a mesét a majom manccsal? No, ez valami hasonló lesz. A trailer baromi jó (leszámítva azokat a morfing izéket), fel is vettem a megnézendő filmek listájára.

Címkék

trailer thriller richard kelly

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr984536831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Challenger 2009.06.25. 10:44:09

Jól néz ki! Remélem eljut a vidéki mozikba is. Addig meg pótolom a Southland Tales-t és a Donnie Darko DC-t. (ezt a Fűrész muzsikát is felkapták, mint a Requiem zenéjét. nem baj, szeretem mindkettőt) Jaj, jaj, jaj! Nem lett jól beíródva az ellenőrző kérdés válasza! :DDD

Tristram 2009.06.25. 12:58:31

Tipikusan olyan filmnek tűnik, ami jól működik, izgalmas, feszült, egészen a végéig, ahol kiderül, hogy a megoldás egy orbitális baromság. Kelly munkásságát ismerve ezen nem is lepődnék meg. Azért hátha nagy dobás lesz, az előző filmjénél biztosan nézhetőbb valamit hoz össze.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása