aeon flux

ready for the action now, danger boy?

denzel on the road Zalaba_Ferenc
2009. május 27. 13:10:17

Kategória: 5 komment

A BOOK OF ELI-ban, azaz a közeljövő második legfontosabb apokaliptikus drámájában Denzel Washington játssza a címszereplő Eli-t, akinek birtokában van az emberiség túlélésének kulcsa, melyre természetesen elég sokan pályáznak. A Hughes-testvérek (FROM HELL) mozijában a csontsoványra fogyott Denzel mellett Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Michael Gambon, Jennifer Beals és Tom Waits osztozkodik a világvégén. Az USAToday öt új promóciós képet prezentált a 2010-ben bemutatandó filmből.

Címkék

denzel washington disaster movie film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr324536700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.05.27. 14:09:51

Ez a Denzel miért kap mindig totál ugyanolyan szerepeket? Marcona külső, érző szív, szigorú tekintet... plusz minden filmjében megmenti egy vagy több hozzátartozóját vagy minimum egy gyereket.

Challenger 2009.05.27. 15:02:47

Ezen még nem gondolkoztam el... Azon viszont igen, hogy a külsőt tekintve Denzel is egy igazi átváltózóművész. Jó nem olyan értelemben, mint pl. Gary Oldman, akire néha rá sem lehet ismerni. De nézzük csak meg a Kiképzésben, a Belső emberben, vagy az Amerikai gengszterben, és a hamarosan mozikba kerülő Tony Scott filmben...mind-mind más karakterek, teljesen különböző külsővel megáldva. Én ezt szeretem Denzelben, és könnyű elhinni neki azt amit játszik.

osi 2009.05.27. 15:34:58

Én Imádom Denzel Washingtont és Gary Oldman-t is. Nagyon hangulatosak a képek! Alig várom a filmet...

batboy 2009.05.27. 21:25:57

csodálatos PA atmoszférát ígérnek a képek. hogy én mennyire szeretem ezeket!

Mr. Vertigo · http://www.chocolatejesus.blog.hu 2009.05.28. 12:20:11

Tom Waits, Denzel Washington, Gary Oldman, Hughes-testvérek? Hát durva! Ezzel a stábbal legalább annyira várom, mint a Road-ot. Bár az se semmi olyan nevekkel, mint McCarthy, Hillcaot, Cave+Ellis, Mortensen, Guy Pearce. Hát durva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása