aeon flux

ready for the action now, danger boy?

predators Zalaba_Ferenc
2009. április 23. 23:27:21

Kategória: 2 komment

Ez lesz a címe a 80-as évek egyik leghíresebb monszterét (remélhetőleg) rehabilitáló filmnek, melyet Robert Rodriguez felügyel majd. Nem ez az első alkalom, hogy a texasi születésű rendező kapcsolatba kerül a "one ugly motherfucker"-rel: korábban a Fox már berendelt tőle egy forgatókönyvet PREDATOR 3 címmel, amelyből végül nem lett semmi, mert túl drága lett volna - pedig Rodriguez aztán nem arról híres, hogy két marokkal szórja a pénzt... Egyelőre még semmit nem lehet tudni az új projectről, illetve valamit biztosan: egynél több Predator lesz benne, haha.

Címkék

predator rodriguez filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr184536559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n-drew 2009.04.24. 11:04:06

Remélem ebből már tényleg lesz valami. De előtte még jön a Nerverackers, aztán a Machete, és még a Sin City 2-t is 2010-re írja az IMDb.

Ismeretlen_1068 2009.04.25. 09:13:17

rodriguez tegnap nyilatkozatott tett az AICN-nak, melyekből a következő folgok derültek ki: - nem (biztos, hogy) ő fogja rendezni, ő csak producer lesz - a 15 évvel ezelőtt írt treatmentjét használja fel újra - ebben részletesen megismerhetjük a ragadozók világát, elkísérhetjük őket más idegen bolygókra, ahol különböző idegen lényekre vadásznak - kick-ass lesz :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása