aeon flux

ready for the action now, danger boy?

erre azért kinézünk Angyalosi Ádám
2009. április 03. 23:29:49

Kategória: 3 komment

Elhiszem én, hogy jó volt a tavalyi Extrawelt koncert, de egy pillanatra sem bántam meg, hogy aznap Squarepushert választottam. Tom Jenkinson olyan intenzitással pengette a húrokat, hogy szabályosan nem kaptam levegőt a fellépés végéig, mely számomra magasan az év legjobb gigje volt, még a rövidke setlist ellenére is - a virtuóz basszusgitáros 1 óra elteltével levonult a színpadról. Úgy tűnik, idén kárpótol ezért, hiszen a legfrissebb hírek szerint Squarepusher a szigeten is fellép. Már csak normális hangosítást kellene alá rakniuk (haha, álmodozzunk), és a Prodigy-vel egy napra tenni, hogy ne kelljen kétszer kimenni. Persze ezek csak apróságok: mindenképp kötelező.

Címkék

koncert sziget sziget 2009 squarepusher fesztival 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944536496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108973 2009.04.04. 00:29:00

emlékszem zsé kommentjére az extrawelt live act kontra squarepusher témánál: "squarepusher majd máskor!" úgy vélem, eljött az ideje. másodjára nem kellene kihagyni. :) hah. egy tökéletes világban a pendulum melegítene a prodigy előtt, én pedig a punkok által kiszórt büntetés után (szétrúgott háttal) minden maradék elszántságom aprópénzre váltanám, hogy az összeragadt emberi masszából valamelyik kisebb színpadon fellépő squarepusher elé verekedjem magam. (szép kis mondat lett :)

Ismeretlen_1068 2009.04.04. 00:53:11

ezek szerint azt nem tudtátok, hogy az extrawelt anno azért kezdett fél 3-kor, hogy a squarepusher komcertet látogatók (az a tíz ember) is átérjenek. :)

pimp 2009.04.04. 20:52:38

nagy showman... (amúgy jó, tetszik:D)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása