aeon flux

ready for the action now, danger boy?

amerikából jöttünk Zalaba_Ferenc
2009. március 28. 23:36:09

Kategória: Szólj hozzá!

Miután MJK és Billy Howerdel az eMOTIVe c. feldolgozáslemez után bizonytalan ideig felfüggesztette a Tökéletes Kör (A Perfect Circle) működését, Jeordie White Trent Reznorhoz csatlakozott, hogy közösen fejezzék be a Nine Inch Nails aktuális nagylemezét. A kooperáció annyira sikeresnek bizonyult, hogy további három éven keresztül White basszusgitározott mind a [WITH_TEETH], mind pedig a YEAR ZERO hanganyagát népszerűsítő turnékon. 2007 végén Reznor megköszönte az idényzenészek sokéves közreműködését, és a koncertkörút utolsó állomásán feloszlatta a NIN akkori felállását.
2008. januárjában mindkét illetékes megerősítette a szárnyra kapott híresztelést: White és Marilyn Manson leültek egy kávé mellé, és átbeszélték mindazokat a kreatív nézeteltéréseket, melyek miatt a 2001-es HOLY WOOD után elváltak útjaik. Bizonyára MM is rádöbbent arra az aprócska tényre, hogy a legnagyobb sikereit legalább annyira köszönheti az akkor még Twiggy Ramirez álnéven zenélő White-nak, mint saját polgárpukkasztó megjelenésének.
Csak remélni tudom, hogy az ismételt együttműködés gyümölcse valamennyire meg fogja közelíteni az ANTICHRIST SUPERSTAR által megformált minőséget. A THE HIGH END IS LOW címre keresztelt matéria május végén kerül fel a lemezboltok polcaira, melybe egy dal erejéig már bele is lehet kóstolni. Egy dolog már most nyilvánvaló: We're From America kellemes indusztriális zakatolása villámgyorsan zárójelbe teszi az önnön érzelgősségében fuldokló EAT ME, DRINK ME középszerét. Örülünk.

Címkék

zene metal industrial

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664536477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása