aeon flux

ready for the action now, danger boy?

transformers: íme, sideswipe Zalaba_Ferenc
2009. február 15. 13:56:47

Kategória: 3 komment

Természetesen a különböző termékgyártók ölik egymást azét, hogy bekerülhessenek a TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN-be, ez különösen igaz az autógyártókra - a Chevrolet például egy teljesen új modellt adott át Bay kompániájának. A feltehetően méregdrága Sting Ray Sideswipe figuráját ölti magára, mint ahogy az a napokban tartott sajtókonferencián ki is derült. (Sideswipe robotizált módban kb. így fog festeni.)

Címkék

transformers michael bay werkfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844536321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargatom 2009.02.15. 14:43:27

Egyelőre nincs szó az autó gyártásáról, csak egyszeri koncept a Corvette valamiféle évfordulója alkalmából. Valószínűleg egy tök más tömegautó alapjai vannak alatta, ahogy az első Transformersben szereplő "Camaro" is csak egy karosszéria volt valami sima sportkocsira húzva (nem is mutatták a műszerfalát, mert nem volt még kész :), és a szériaváltozat csak valami egy évvel a forgatás után jött ki és csak tavaly óta kapható. Arra is van egy fogadásom hogy a ROTF-ban látható Volt sem elektromos hajtással megy ;)

stepboy 2009.02.16. 19:47:13

Az autó Corvette alapokra épült; és a válság miatt nem fogják sorozatban gyártani. A Volt meg tulképpen hibrid, tehát nem feltétlenül kell neki árammal menni :-P

Ismeretlen_1068 2009.02.16. 20:23:52

veszek belőle kettőt. valahol láttam egy videót, amiben a legtöbb új autó felvonul különböző terepen, de nem találom a linket. esetleg vki más?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása