aeon flux

ready for the action now, danger boy?

watchmen bd másodszor Angyalosi Ádám
2009. január 30. 20:46:23

Kategória: 3 komment

Mert a hájpból sosem elég. A jelek szerint nem csak mi, de a Warner fejesei is így gondolkodnak, hiszen már a második olyan Watchmen dvd/bd-bejelentés történt meg, mely nem magát a filmet tartalmazza - igaz, ezt már jó ideje vártuk. A Tales of the Black Freighterről van szó, arról a képregény-a-képregénybenről, mely Alan Moore könyvében a központi cselekménnyel párhuzamosan tárul a szemünk elé, és szolgál annak analógiájaként. A Gerard Butler narrációjával elkészített (R-rated!) animációs rövidfilm mellett még rákerül a március 24-én megjelenő lemezre az Under the Hood részleteinek (ezek az első Nite Owl visszaemlékezései a Minutemen működéséről) "élőszereplős/CG" megfilmesítése is, ez utóbbiról eddig nem igazán lehetett hallani. Zack Snyder tervei szerint a Watchmen dvd/bd-kiadásai közt szerepel majd egy mindent (a film rendezői változatát és a Black Freightert egyaránt) magában foglaló változat, melynek játékideje a rendező szerint kb 220 perc környékén lesz. Csak egy képregényfilm, ugye.

 

Címkék

watchmen blu ray bd release warner bd bd borito

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944536252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2009.01.30. 21:02:35

tesco gazdaságos hősökkel!

Ismeretlen_88360 2009.01.30. 21:34:31

kész watchmen bloggá változott az oldal :)

Ismeretlen_1068 2009.02.01. 10:18:33

speckók/extrák: Video will be presented in 1080p VC-1 accompanied by a Dolby TrueHD soundtrack. Extras for this release include: The Two Bernies - A scene for the Watchmen movie not seen in theaters (BD Exclusive) The 'Why' of the Watchmen - With Director Zach Snyder (BD Exclusive) Story Within a Story: The Books of the Watchmen - Exploring the comic-within-a-comic of Watchmen First look at DC Universe's animated Green Lantern DVD Chapter One of Watchmen Motion Comic

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása