aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: x-men origins - wolverine (2009) Angyalosi Ádám
2008. december 15. 23:10:35

Kategória: 3 komment

Ha az amerikai polgárháború és a két világégés csupán háttérként szolgál egy történethez, az komoly megalomániára utal. Gavin Hood (Tsotsi) szuperhős-köntösbe öltözteti minden idők legnagyobb történelmi filmjét (vagy fordítva?) és megadja azt, amire már az első X-Men mozi után vágytál: az idegesítő diák-mutánsok eltűntek, Hugh "akkorák az ereim mint a nyakam" Jackman egyedül* szedi darabokra az egész világot, az új trailer (itt HD-ben) szerint baromi látványosan. A sztori-akció arány egyelőre kérdésesnek tűnik, de Taylor Kitscht jó az FNL után filmvásznon látni.

*besegít többek közt a szintén regenerálódó Deadpool (Ryan Reynolds), a Wolverine testvéreként színre lépő Sabretooth (Liev Schreiber), a kártyákkal dobálózó Gambit (Kitsch) nomeg hat adamantiumkarom.

 

Címkék

trailer comics action hugh jackman wolverine superhero

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204536115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.12.15. 23:01:14

haha, akkor ezúttal az enyémet vesszük le. :)

hahakocka 2008.12.16. 10:38:13

Azt nem értem csak, hogy ha ez a Kardfog Rozsomák testvére akkor hogy-hogy szerepelt már Kardfog, az 1. X-menben és ott nem tudtunk meg semit a kapcsolatukról, ismertségükről?

Sasuke 2008.12.16. 21:43:15

Látom a rendezőnek tetszett a Sunshine filmzenéje... Végre, Wolverine! :D Már várom! Tényleg a legnagyobb arc az X-MENben. "Wolverine:-Hé, én vagyok! Cyclops: -Bizonyítsd! W.: -Bekaphatod... C.: Rendben!" Hát nem szuper?! :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása