aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék a hétre Zalaba_Ferenc
2008. november 17. 16:22:11

Kategória: 1 komment

Gondoltam, feldobom a hétfőt egy játékkal. Néha, amikor órákon át görnyedek a monitor előtt, szükségem van egy kis kikapcsolódásra, ilyenkor jól jönnek ezek a kis programok. Kezdjük egy flash alapú programmal. Az ilyen játékok előnyei, hogy nem kell őket telepíteni, és a segítségükkel túlélhetünk például egy unalmas számtech órát. A titkárnők is tehetnek vele egy próbát, a passziánsz helyett:)

Az első játék a Fantastic Contraption, ez egy logikai-építgetős cucc, ahol a kis piros alakzatot kell eljuttatni a célterületre. Talán a The Incredible Machinesre hasonlít a legjobban. Az irányítást szokni kell, de ebben segít a pár gyakorló pálya, és ha belejöttünk, letehetetlen. Az egyik legjobb dolog az benne, hogy megnézhetjük mások megoldásait is, és elmenthetjük a sajátjainkat. Illetve pár dollár befizetése árán, mi is építhetünk pályákat. A vége már igazi kihívást jelent, próbáljátok ki. Klikk a képre!  (U. i.: következő játék csak a jövőhéten lesz, ez kitart addig:D)

Címkék

flash game logika fantastic contraption

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr574536043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jano · http://janolabs.blog.hu/ 2008.12.10. 03:17:05

Na ezt csinál utánam :D http://FantasticContraption.com/?designId=4862108

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása