aeon flux

ready for the action now, danger boy?

frissült a terminator salvation blog Zalaba_Ferenc
2008. október 23. 09:30:49

Kategória: 3 komment

Hosszú hallgatás után tegnap éjjel McG új bejegyzéssel frissítette a T4 blogot. A cikkből kiderül, hogy a forgatással végeztek, most kezdődik az aprólékos utómunka, új effektusok, megoldások kutatásával, fejlesztésével együtt. A filmet a T2 vágója, Conrad Buff szeleteli fel élvezhető darabokra, a két főszereplőt alakító Christian Bale és Sam Worthington pedig elégedett az eddig látott anyaggal (merjék azt mondani, hogy szar).  A direktor új bejegyzésének legfontosabb része talán a film sztorija:

"Most importantly, Christian and Sam bring power to the rolls of John Connor and Marcus Wright. This is a story of two destinies colliding. Connor is part of a resistance comprised of the ethnicities that make up the globe. This film is so much more that just Los Angeles. It reflects the global crisis of man, all of man versus machine."

Szóval Cameron kismiska volt, hm?

Címkék

sci fi terminator christian bale action mcg filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr464535972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2008.10.23. 16:27:59

Én azért adok egy esélyt McG-nek, a We are Marshall nem volt olyan rossz!

Ismeretlen_1068 2008.10.24. 09:23:49

de jó sem. :)

Z 2008.10.25. 13:21:50

szerintem cb nem írt volna alá csapnivaló scripthez. emlékeztek, mit mondott a batmannél? "ha meglátom a robin szót, akkor felejtsetek el!"

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása