aeon flux

ready for the action now, danger boy?

távíró: rövid hírek a filmvilágból Zalaba_Ferenc
2008. október 14. 07:59:53

Kategória: 6 komment

Jó hírek, rossz hírek címszavakban:

  • Nem lesz film minden idők egyik legjobb sci-fi regényéből, a RENDEZVOUS WITH RAMA-ból . Nem az egészséges életmódért tiltakozók miatt: a projectet dédelgető Fincher szerint "nincs forgatókönyv és Morgan Freeman nincs túl jó bőrben", aki ugyebár komoly autóbalesetet szenvedett pár hete. Mivel a film éveken át Freeman pet projectje volt, ezért nem valószínű, hogy összejön.
  • Úgy tűnik, lemondhatunk a LETHAL WEAPON 5-ről is. Richard Donner nem is olyan rég kijelentette, hogy szívesen folytatná a szériát, ám kiderült, hogy Joel Silvernek esze ágában sincs vele dolgozni, ennek folyományaként Mel Gibson is bedobta a törülközőt. Lehet, hogy jobb is így...
  • ...hisz Indiana Jones-nak sem tett jót a közel két évtizedes pauza. Ennek kapcsán felröppent a pletyka, hogy Shia LaBeouf veszi át az ostort, de ezt a szóbeszédet nem csak az INDY 4 befejezése, de Harrison Ford is lenullázta: "Nem, ez meg sem fordult a fejünkben. Ez nem ilyen egyszerű. És nem szabad összekeverni azt, hogy valaki leteszi a lantot, azzal, hogy valaki felveszi." Ezek szerint az INDY 5 sem túl valószínű.
  • Ellenben könnyen lehet, hogy folytatják a WALL STREET-et. Most, hogy a világ gazdasága újabb szédületes mélyrepülést produkál, talán időszerű lesz bevetni egy mágnás miskát, hogy legalább a moziban virítsák a lóvét. Az új sztori a börtönből szabadult Gordon Gekko kanosszáját követné nyomon. Michael Douglast érdekli a dolog.

Címkék

harrison ford mel gibson indiana jones michael douglas shia labeouf mark wahlberg david fincher darren aronofsky

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr34535944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süti 2008.10.14. 11:49:13

a RAMA-t sajnálom, habár a nádudvari teavajat jobban szeretem :) Grodon Gekko viszont megérdemelne egy jó folytatást.

Ismeretlen_1068 2008.10.14. 13:07:58

én mindig is féltem a RAMA-tól (mint ahogy félek az ALAPÍTVÁNY-tól is): nagyon drága, nagyon látványos, de történetében mégsem filmvászonra való - maximum akkor, ha telerakják akcióval és a végét is átírják. de fincherre pont nem jellemző a történetek átírása.

Melllvar 2008.10.14. 13:12:32

Spielberg and Lucas raped our friend Indiana Jones. Now they won't be able to rape him again, thank God. /South Park után szabadon/ Azok a tetves majmok meg a csészealj halálomig beleégtek a retinámba :P

Ismeretlen_1068 2008.10.14. 13:16:51

én próbálok csak a jóra emlékezni - azért abból is volt szép adaggal.

Sasuke 2008.10.14. 14:36:22

Persze, az Indiana filmek közül nem a 4. volt a legjobb, de nem is a legrosszabb. Nekem a második rész volt a mélypont. (De a "csészealj" az tényleg kicsit erős volt, vagy legalábbis, kevesebb is elég lett volna belőle.) Viszont a Gordon G.-féle filmből jöhetne egy folytatás. Charlie Sheen-re is ráférne valami film, kilépve egy kicsit a sorozatok világából. A Halálos fegyvert inkább ne rontsák el, maradjon úgy ahogy van, ha nincs megfelelő csapat mögötte. Amúgy, miért vesztek össze?

vargatom 2008.10.14. 20:07:20

Rama: Tegnapi hír, hogy Ridley Scott belekezd a Forever War megfilmesítésébe. Ez is egy nagy scifi klasszikus, a Hugo és Nebula díjat egyaránt elnyerte. Először is nagyon realisztikusan közelíti meg a csillagközi háború témáját; a cím is arra utal, hogy a fénysebességgel ide-oda utazgató katonák számára pár hónapnak tűnő idő alatt évszázadok telnek el. Ez pedig egyben az alap a másik érdekes témára: az idők során a Föld többször is drasztikusan megváltozik, és így a regény a mai napig provokatív kérdéseket feszeget (drogok, homoszexualitás, klónozás). Namost ha Cameron tarol az Avatarral, és ez is megvalósul és sikeres lesz, akkor szerintem legkésőbb 2010 magasságában a stúdiók elkezdenek kapkodni a scifi témák után, mint Bernát a ménkűhöz. Ugye a Watchmennek is csak nekiláttak két évtizednyi tökörészés után, amikor elkezdtek beütni a képregényfilmek... szóval lehet hogy látunk mi még Rama filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása