aeon flux

ready for the action now, danger boy?

vidd haza a 3D-t! Zalaba_Ferenc
2008. szeptember 05. 21:08:50

Kategória: 1 komment

ha már 3D-s animációról van szó: október végén újra megjelenik DVD-n és BD-n a the polar express (személy szerint kiborultam tőle), de ezúttal 3D-ben. minden pakkhoz jár 4 db 3D-s szemüveg, de mielőtt még elkezd hangosabban verni a szíved, s otthoni Real-D-re, Dolby 3D-re, stb-re gondolsz, eme kép azt sugallja, hogy ez a hagyományos, színkódos/dejfájdítós/freddy'sdeades módszer lesz. let down.

Címkék

animation tom hanks robert zemeckis 3d cinema warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr644535822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_87470 2008.09.06. 03:42:55

A piros-kék szemüveges módszer még mindig a legjobb, amit hagyományos megjelenítőkkel el lehet érni. A RealD vetítő polarizált fényt bocsát ki, erre a plazma/lcd nem képes, az összes többi 3D-s technológia otthonra vagy megfizethetetlenül drága, vagy fejlesztési stádiumban van. Viszont a képen a hóember mintha egy géppuskát tartana a hómancsában.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása