aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kritika: journey to the center of the world 3D (2008) Zalaba_Ferenc
2008. szeptember 01. 18:07:52

Kategória: Szólj hozzá!

már megint tévedtem. biztos voltam benne, hogy kevesebb olyan producer van hollywoodban, aki jelentős mennyiségű pénzt hajlandó áldozni egy brendan fraser filmre, mint néző, aki hajlandó beülni egy brendan fraser filmre. erre tessék: nem elég, hogy két olyan film is betámadott a nyári szezonban, amelyben dzsungel gyuri neve az első a stáblistán, nem elég, hogy az első ránézésre halva született ötletnek tűnő projectek közül egyik sem volt képes megbukni (világviszonylatban a múmia hasít, otthon pedig a 3D-s utazás), de hogy ez a t-rex elől menekülős, föld középpontjába zuhanós és ott mobiltelefonálós mese egész jól elszórakoztatott, no ez már annyira lesújtó érzés, hogy elgondolkodtam a visszavonuláson.

persze, azért nem fogok önmagamból kifordulva ódákat zengeni egy olyan filmről, amely pofátlanul nyúlja spielberg egész életművét, de

Címkék

kritika adventure monster movie magyarvalosag 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr534535808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása