aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tili-toli v1.1 Zalaba_Ferenc
2008. augusztus 20. 09:13:40

Kategória: 1 komment

a legújabb spekulációk szerint a warner azért rakta át 2009-re a HP6-ot (felidegesítve a rajongókat, akik ettől függetlenül biztos, hogy megnézik), mert a fox időközben betámadta a WATCHMEN-t. kiderült, hogy alapvetően nekik lett volna joguk megfilmesíteni a képregényt, de azért szépen megvárták, amíg a warner befejezi, aztán küldték át az elszámolást. a bros. persze fellebezett, de elég rosszul áll a szénájuk: valószínűleg fizetniük kell, nem is keveset, s ez jelentősen megkurtítja majd a WATCHMEN egyébként is kérdéses bevételeit (nem franchise, nem gyerekeknek való, nem egyszerű, mint a pókfonál, stb.). a stúdiónak 2009-ben más potenciális megasikere nincs kilátásban (még s T4-et is csak helyben forgalmazzák), így valamivel kompenzálni kell a kiesést - főleg, hogy 2008 a THE DARK KNIGHT-nak, a SEX AND THE CITY-nek és a GET SMART-nak köszönhetően már szépen muzsikál, s karácsonykor jön a BODY OF LIES és a FOUR CHRISTMASES.

persze, mindez csak spekuláció: lehet, a HP6-ot tényleg nem sikerült időre befejezni, vagy pedig beijedtek a szintén karácsonykor érkező TWILIGHT-tól. :)

Címkék

harry potter hollywood watchmen pletykarovat

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854535776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_82723 2008.08.20. 09:40:58

Én már az első perctől arra gondoltam, hogy nem vállalják a veszett nagy éves visszaesést, ezért tették jövőre a filmet. De még ha a legtöbbet hozó plottyer is lesz a Félvér Herceg, akkor is el fog maradni a Warner 2009-es elszámolása az ideitől. Ez csak egy kis enyhítés.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása