aeon flux

ready for the action now, danger boy?

breaking news: natalie portman remake-elné a suspiriát Zalaba_Ferenc
2008. augusztus 07. 06:04:49

Kategória: 10 komment

Az én egyetlen ötletem a projekttel kapcsolatban, hogy express sebességgel kéne lefújni, főleg mivel a Pineapple Expresst jegyző David Gordon Green dirigálna. A hírek szerint nem csupán főszereplő lesz a Star Wars Amidala királynője, de a produceri szerepkört is magára vállalja majd. Jaj.

Címkék

horror remake natalie portman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134535730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.08.07. 09:07:18

határozottan tetszetős project. david gordon greent nem a pineapple express alapján kellene minősíteni - ez a film olyan kirándulás volt a számára, mint richard linklaternek a rock suli. green a pineapple előtt az amerikai független mozi egyik legjobbja volt, számomra hal hartley igazi örököse. a george washington, az undertow (mindkét film titanicos), de főleg az all the real girls miatt. ez utóbbiban szerettem bele zooey deschanelbe. :)

Ismeretlen_62806 2008.08.07. 12:14:29

felőlem a feltámadott kubrick is rendezhetné, a suspiria megismételhetetlen.

Ismeretlen_46562 2008.08.07. 13:05:23

ae: Nem Green korábbi filmjei miatt mondom, hogy ez a remake nem sülhet el jól, hanem azért mert a suspiriából úgy amerikai kommerszfilmet faragni nem lehet, hogy ne vesszen el a lényege. De ne legyen igazam.

gaillard 2008.08.07. 13:13:10

A Suspiriát nem kell megismételni. De érdemes lenne kijavítani :P Witch!

Ismeretlen_41278 2008.08.07. 16:36:39

ó, gee. ez így gyomros volt. (nem fogok építeni éppen ezért.) oké, kollegába nem törlünk lábat meg új fiú: a botrányközhelyes batman-kritika még csak-csak (nem ae-színvonal. egyelőre), de tisztára mintha nemzeti sportot olvastam, melyben az "azurrik" "terelgetik a pettyest" vagy a "plávik" "járatják kézről-kézre" a "játékszert", hogy aztán "ordító helyzetben" "a kapusba lőjék" azt. de ez odafent? mi a lóf*? már a cím is gáz, de a belbecs?:) kit érdekel, hogy mi az ötlet egy egysoros hírrel kapcsolatban, főleg, hogy egy be sem mutatott (oké, 1-2 napos) film rendezőjébe törli az orrát, hogy utána megint előhúzzon egyet a közhelyszótárból: "A hírek szerint" "nem csupán főszereplő lesz a "Star Wars Amidala királynője", de "a produceri szerepkört is magára vállalja" majd. tudom, hogy blog és abba belefér ilyesmi, de eddig nem ilyen színvonal volt, elszoktam tőle. (köv. bejegyzés ez lesz? cím: bazz, a hellboy 2 itthon megbukott. szöveg: rohadjon meg a magyar közönség, pedig tök jó a film, csak az ő ízlésük elcseszett.) ugye nem?

Ismeretlen_1068 2008.08.07. 16:47:00

na, meg ne egyétek már reggelire. a batman-kritikát nem olvastam (amíg nem alkotok saját véleményt, addig nem olvasom másét sem), de ezzel az egysorossal túl sok baj nincs - azt leszámítva, hogy natalie portman kapcsán minimum 3 másik szerep jutna eszembe a star wars előtt. :)

Ismeretlen_100236 2008.08.07. 17:05:33

winnie: Nem töröltem az orrom senkibe, a Suspiria egy olyan film ami pont Argento kéznyomának köszönhetően vált kultikussá, és nem zseniális története miatt...már ha lenne ilyen. A lényeg, hogy az alapanyag kommerszfilmmé formálásával pont az veszne el belőle, amiért szeretni lehet. Nem nagyon szoktam híreket írni, de megmondom őszintén, nem hinném, hogy egy ilyen egymondatos esetében a körmönfont megfogalmazás lenne a lényeg. Van egy információ, amire felkaptam a fejem és gondoltam megosztom veletek, mert akár érdekes vitákat is szülhet. Úgy érzem, hogy ilyen esetben annak a két mondatnak a milyenségébe belekötni elég durva szőrszálhasogatás, főleg mivel nem ordító helyesírási hibákról, vagy felháborító fogalmazás beli anomáliákról van szó.

Ismeretlen_100236 2008.08.07. 17:20:58

Ja egyébként ha már a "hírek szerint" részt is kifogásolod, akkor azt javaslom, hogy keress már rá erre a frázisra itt, ezen a blogon, ahol szerinted romlik a színvonal, méghozzá miattam.

Ismeretlen_41278 2008.08.07. 17:50:12

tévedsz és nem beszéltem színvonal romlásról, de ez a szössz nagyon mélyen volt. a hírek szerint már csak a kritika után jött - ez annnnnyira tipikus sajtófordulat, hogy nem illik a jólfésültsége egy blogra, főleg nem egy ilyen "anyátok, hogy meritek" típusú böffbe. legyen akkor homogén. (nem azért mondom, mintha nem szoktam volna ilyet írni, sőt, de mondom, a kritika után simán ki tudtam pécézni. a fő gondom (egyéni szoc problem, le kell sz*rni, csak gondoltam hangot adok a véleményemnek, hogy máskor tessen odafigyelni) a kritika üres frázisaival volt (hadd ne soroljam. a gondolatisággal nem volt gond, de a szavak nagyon, hogy is mondja, mintha egy cubicle-ben ülő ember ujjai alól vánszorogtak volna elő, túl jólfésültek voltak, robotikusak, nem tudom), amire jött egy ilyen nemtudommi. de, ha nincs igazam a kritikával kapcsolatban, akkor majd hamut szórok. (eskü, nem tudom jobban megfogalmazni, mint a sportos hasonlatokkal. mondom, mintha a nemzeti sport lecserélhető sablonjait olvastam volna.)

Ismeretlen_100236 2008.08.07. 18:00:14

Az egyéni szoc. problémákat nem lehet leszarni, te csak azért olts, amiért tényleg kellene, én meg azon leszek, hogy inkább a hamut szórd hevesen.:) további jó napokat...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása