aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mennyire lesz durva a watchmen? Zalaba_Ferenc
2008. augusztus 05. 06:50:13

Kategória: 5 komment

ha felvetődik ez a kérdés, 100-ból 99 esetben a lezárást érinti, melyet talán át lehetne formálni, de lecserélni nem. viszont a képregényben van még egy kulcsmomentum, amely szintén kiverhet néhány biztosítékot, s ezt talán meg is lehetne változtatni, de a komédiást alakító jeffrey dean morgan szerint mégsem tették. eme promó fotót már te is láttad... az "elolvasom" mögött óriási spoilerként a kép folytatása.

a vietnámi háború végét a komédiás némi melankóliával fogadja, szóval nem a legjobb hangulatában találja az a terhes vietnámi nő, akit valószínűleg ő ejtett teherbe és ezért most kárpótlást vár. kettejük között ita robban ki, a vita dulakodássá fájul: a nő egy törött whiskys üveggel örökre megsebzi a férfit - aki ezáltal mondhatni, rokonságba kerül jokerrel -, mire az fegyvert ránt és lelövi.

...mindezt dr. manhattan szeme láttára, aki ezerféleképpen megakadályozhatta volna a tragédiát, mégsem tette. ez az a jelenet, melyben először látszik igazán, hogy dr manhattan - az egyetlen igazi szuperhős a csapatban - mennyire megcsömörlött az emberiségtől.

a jelenetről és jeffrey dean morgan "élményeiről" itt olvashattok bővebben.

Címkék

comics watchmen zack snyder filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr754535719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargatom 2008.08.05. 11:08:48

Asszem a trailerben hallható "God help us all" is ennek a jelenetnek a végén hangzik el a Comediantól...

Daprince 2008.08.05. 11:16:41

Hát, jó lenne ha nem változtatnának/ hagynának ki legalább ilyen kulcsmomentumokat. Mondjuk maga a befejezés is eléggé kemény...na majd kiderül.

vargatom 2008.08.05. 11:21:40

A befejezéssel kapcsolatban az alábbi pletykák terjednek: SPOILER nem lesz squidy, helyette Jon lesz a fenyegetés és a gonosz meghal, Dreiberg által SPOILER OFF Az első is gázos kicsit, mert kell az abszurditása ahhoz hogy a világ reakciója hihető legyen; plusz így reflektál az egyre elborultabb képregény-főgonoszokra (gondolok itt főleg a Marvel cuccokra). A második meg aztán teljesen agyonvágná az egészet. Már a cím is teljesen az eredeti lezárásra épül...

DCIJB 2008.08.05. 12:01:04

Gonosz? Van egyáltalán a Watchmen-ben olyan szereplő, akire egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy "gonosz"?

vargatom 2008.08.05. 12:31:22

Ha olvastad, akkor tudod kire gondolok... És igen, sztem ő végeredményben gonosz; ha a Black Freighter sztorival párhuzamba állítod az ő történetét, akkor nagyon érdekes következtetéseket lehet levonni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása