aeon flux

ready for the action now, danger boy?

blu-ray: something in the mist! Zalaba_Ferenc
2008. július 11. 08:12:39

Kategória: 6 komment

frank darabont ismét szabadon értelmezett egy king-novellát. helyesen tette. a legnagyobb változás a film konklúzióját érte, mivel kinggel ellentétben ő nem hagyta cserben a figuráit. persze ez nem jelenti azt, hogy kesztyűs kézzel bánt velük. a the mist nálunk is nagy vitákat kavart, személy szerint nagyon szerettem, afekete-fehér változatot még annál is inkább, szóval örvendetes hír, hogy a genius szeptember közepén kihozza a film kétlemezes változatát bd-n is - a második korongon az ún. rendezői változattal. már most nyáladzok a gyönyörű képminőségre. ellenben ezt a borítót értelmezze már nekem valaki...

a kommentekben folytatódik a spoiler-áradat.

Címkék

horror blu ray disaster movie frank darabont bd release bd borito

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr524535644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti 2008.07.11. 08:27:50

a végéig egész jó film, feledhető hülyeségekkel. a vége tönkreteszi az egészet...

Ismeretlen_1068 2008.07.11. 08:33:18

mondom én, hogy vitákat kavar, de hát mi mást csinálna egy köd, mint kavarogna, eheh. SPOILER: a befejezéssel csupán egyetlen apró gondom volt. a lényeknek már ott kellett volna tombolniuk a kocsi környékén, esetleg a motorháztetőn, mikor eldördül az a bizonyos lövés. hogy a köd olyan gyorsan felszállt, az valszeg a költségvetés korlátainak tudható be. a koncepció ellenben nagyon jó.

VVega · http://halfpecssquad.blog.hu 2008.07.11. 09:58:38

Felemás egy film ez. Horrornak értékelhetetlen, viszont lélektani drámának egész jó. Szerintem. A szörnyek meg bénák és buták benne.

Ismeretlen_1068 2008.07.11. 13:07:37

van némi B-mozi íze az egésznek, hatalmas csápok és csáprágók, mint az 50-es években. darabont ezért is akarta fekete-fehérben bemutatni.

Ismeretlen_41270 2008.07.11. 13:20:28

szerintem meg azért akarta fekete-fehérben, mert így jobban rávonja a figyelmet szereplőire (vitakavarás) borítót filmet látva én sem értem, de elnézve valószínű arra mehet rá, hogy x+1-gyel adjanak el belőle

feri · mozisblog.blogspot.com 2008.07.11. 17:01:20

Próbálok rájönni, hogy mi a baj velem. Számomra az utóbbi idők egyik legsanyargatób, legutálatosabb filmélményéről több olyan embertől is pozitív kritikák érkeztek, akiknek adok a véleményére. Azt hiszem az a válasz, hogy van, akit nem zavar, ha egy moziban képtelenség azonosulni a szereplőkkel. Én meg csak úgy tudok jóérzéssel filmet nézni, ha a szereplőit szeretem. Ebben a filmben viszont annyira idegesítően, lélekbékjózóan, lehangolóan hülye mindenki... Undorító. Bár nyilván nem ez volt a lényeg, de én ezektől a légből kapott, klisés, bugyuta szituációktól elvonatkoztatni nem tudok. Szemomra az egyetlen értékelhető momentum a moziban a dögök megvalósítása, amúgy a szám csak azért maradt tátva a nézés közben, mert láttam a Remény rabjait és a Halálsoront, amiket más, sokkal magasabb polcra helyeztem el a képzeletbeli filmtáramban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása