aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: mutant chronicles (2008) Zalaba_Ferenc
2008. július 03. 07:35:51

Kategória: 4 komment

hiányérzetem van. hmm... hát persze: hiányzik a trailer végéről, hogy "naná, hogy a mutant chronicles is a vico filmje".

Címkék

trailer sci fi action zombiemovie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1004535614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sasuke 2008.07.03. 09:24:40

Ez elég gyengének tűnik. :P Pearl Harbor és Gyűrűk Ura trailer zene... Hmmmmm. Talán még egy kis Armageddon is van benne... Igazam van, vagy igazam van? Na, majd meglátjuk.

Ismeretlen_1068 2008.07.03. 09:30:52

nem t'om, ezek a zenék nekem összefolynak. szerintem az egybetűs választ tud majd adni a kérdésre. :)

neohunter 2008.07.03. 10:37:25

...meg a The Crow zenéje. Digitális-kamera-teszt-film; biztos naon jó lesz...NOT!

Papóbá 2008.07.03. 14:26:07

Hát nem tudom...nekem olyan direct-to-dvd szaga van. Hiába a dicsőséges múlt ( szerepjátékok, képregények, számítógépes játékok...stb. ) Egyszerüen nem jön át..néha már majdnem mutatós, de aztán mégsem... Egyébbként annó csináltak Warhammer filmet is, ami ugye szintén egy ilyen játékra épül, és az is csúnyán z-kategóriás dvd förmedvény volt..kb. 10 percig néztem...pedig a maga, a világ tényleg megkapó. Ezzel meg az a gond, hogy ot spóroltak, ahol nem kellett volna...rengetegszer kilóg a lóláb. Így elsőre a Ray Bradbury megfilmesítés a " Mennydörgő robaj", az is csúnyán elcsúszott a vizuálon...pedig igéretes sztorija volt. Jó lenne, ha kiderülne, hogy ez egy tesztvetítéses cucc, és még szinezik, meg finomítanak rajta...vagy minimun qrvajó a sztorija. No mind1...Ron Perlman, a kedvenc badass miatt kötelező néznivaló úgyis :) Egyébbként nagyon utálom, amikor egy trailernek nincs saját zenéje. Mindenre ráhúzzák a Requiem for a Dream, stb. sablont...aztán ámuldozzál paraszt...gáz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása