aeon flux

ready for the action now, danger boy?

usa: 10. nap, keringés az angyalok városában 2. rész Zalaba_Ferenc
2008. május 04. 22:57:43

Kategória: Szólj hozzá!

akár hívhatnám az autók városának is, hisz ha LA-ben nem rendelkezel valamilyen járművel, akár fel is adhatod. a 28 kisebb-nagyobb városból álló megacity kb. akkora, mint egy közepes magyar megye, eljutni egyik pontból a másikba órákat vehet igénybe, főleg, hogy a 6-7 sávos (és ez csak az egyik irány) autópályákon általában beáll a forgalom.

mindezt csak azért mondtam el, hogy valamivel megindokoljam azt, hogy a 10. napon tulajdonképpen alig csináltunk értékelhető dolgot, s nehogy bevalljam, hogy valójában a renaissance medencéjének környékén henteregtük át a fél napot.

némi látnivalót azért így is sikerült kipipálni. példának okáért egy hajmeresztő szerpentinen átvágva bevettük malibu beachet (itt játszódik a spanglish c. film nagy része), ahol néhány szörfösön kívül még senki sem merészkedett az óceánba. a meggondolatlan "térdig bemegyek" akciót, s az azt követő fejvesztett menekülést követően hamar rájöttünk, miért: jelenleg a csendes óceán van vagy 10 fokos. szegény multimilliomos háztulajdonosok, vajh, mivel tölthetik ilyen hidegben az időt?

a paramount studio a melrose avanue 5555 szám alatt található. itt forgatják a cbs programjait is és itt jöttek rá a többiek, hogy az általam emlegetett stúdiótúra nem áll többől, mint kapuk fényképezésébből, ezért ezt a küldetést ezzel le is zártuk. :)


a capitol records egymásra rakott vinylekre emlékeztető épülete már csak akkor tudatosult bennünk, mikor elhajtottunk mellette. sajna, a környéket elkezdték erőteljesen beépíteni, s a félkész házak között már most eltörpül a különleges építmény (amely szerepelni fog majd a hancockban).

Címkék

utazas hollywood aeonflux

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr54535390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása