aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a universal lapot kért Zalaba_Ferenc
2008. április 18. 06:50:53

Kategória: 4 komment

a hd dvd egykori legnagyobb támogatója tegnap bejelentette első blu-ray megjelenéseit, melyeket nálamnál kevésbé tanult kollégák is három csoportba osztanának: először is a stúdió legújabb mozifilmjei a doomsday-től (július) kezdve a dvd-megjelenéssel egy időben már bd-n is befutnak, így még az idén lehet számítani a következő filmekre: hellboy II, the incredible hulk, mamma mia!, wanted, the mummy 3. a universal néhány katalóguscímet is bedob a közösbe: jön az első két múmia, kiegészülve a rosszemlékű skorpiókirállyal, aztán bevásárolhatsz két judd apatow-mókát (the 40 year old virgin, knocked up), miami vice-ot, end of days-t, land of the dead-et és az u-571-et, ami az öreg kontinenesen már jó ideje kapható (mivel errefelé nem a universalhoz tartozik). végül, de nem utolsósorban agusztus végén egyszerre fog megjelenni a heroes s1-2 bd-n (a második évad dvd-n is akkor debütál).

az még kérdéses, hogy a universal mit kezd majd a régiókóddal: mivel a hd dvd nem rendelkezett ilyesmivel, s az nem különösebben zavarta a stúdiót, így bízom benne, hogy bd-n is hanyagolják majd ezt az obskurus hülyeséget.

Címkék

wanted hulk judd apatow hellboy romero high definition zombiemovie bd release universal bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr94535346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.04.18. 07:22:02

(nem őrültem meg, csak amíg zsé pakolászik, gondoltam, hasznopsítaom magam. :) amúgy pedig: bourne-t és the thinget akarok!!!

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2008.04.18. 09:27:39

"Jó utat Dick! Carle ferines!"

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2008.04.18. 09:28:17

...upsz, ezt nem ide akartam...:S

Ismeretlen_87170 2008.04.19. 10:34:33

MIAMI VICE!!! nyálelválasztás on BD-en kötelező lesz, arra teremtették!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása