aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kritika: gone baby gone (2007) Zalaba_Ferenc
2008. január 12. 01:11:10

Kategória: 2 komment

azt mondják, ben affleck jobb rendező, mint színész. ez így van. de hogy jó rendező lenne? hááát. tudom én, hogy a család fontos, talán az egyedüli érték, amit amerikában még úgy ahogy megőriztek, de legközelebbi filmjének főszerepét inkább egy olyan színészre kellene bízni, akinek hitele van. aki puszta jelenlétével el tudja hitetni a nézővel azt, amit affleck filmje dramaturgiát és érdeklődést feláldozva, hosszú, idétlen jelenetek sorában sulykol: hogy ez a fiatal srác sokkal keményebb, mint aminek látszik. akár szólhatott volna országos cimborájának, akivel az oscart magasra emelték, mert casey affleck képtelen súlyt kölcsönözni figurájának.

keménykedik a kocsmában, keménykedik a drogtanyán, osztja az észt a zsaruknak, s mindez úgy hat - mr. szavaival élve -, mintha egy főiskolás színi társulat próbálkozásait látnád. ez pedig elég csúnya érzés, miközben olyan színészlegendák is feltűnnek a vásznon, mint morgan freeman és ed harris (sajna, mindkettőt lejátssza a frizurájuk), s maga a sztori, ha minden amatőr macsóskodást, szájbarágott szociorizsát lefejtesz róla, nem is olyan rossz... (trailer)

Címkék

kritika thriller 5csillagos morgan freeman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr184535025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

----- 2008.01.14. 17:13:00

Nemtudom mi nem tetszett a filmen a felsoroltakon kívül. Végig fenntartotta a figyelmet, remek zene, történet, rendezés, képek. Részemről 10/9

Ismeretlen_46562 2008.01.20. 20:35:55

Hát nem tudom...tényleg nem volt olyan nagy ez a múvi, mint a híre, de annyira azért nem vészes. A kisebbik Affleck-et meg kell szokni,a nagyobbiknak meg meg kell szokni...mármint a rendezői székkel járó feladatokat. remek sztori, bukdácsoló elbeszélésben. egy (alig) 10/7-re jó nálam...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása