aeon flux

ready for the action now, danger boy?

golden globe, a dogma változat Zalaba_Ferenc
2008. január 08. 15:45:27

Kategória: 2 komment

írhattam volna akár azt is nagybetűkkel, hogy "idén elmarad a golden globe!", de ez nem lenne igaz, hisz megtartják, csak sztárok, felhajtás, csillogás és hétfogásos vacsora nélkül. január 13-án, los angelesi idő szerint este hatkor (adj hozzá 9-et és döntsd el, hogy érdemes lesz-e fent maradnod) egy sajtótájékoztató keretében fogják kihirdetni a győzteseket. mielőtt azt hinnéd, ez valami újkeletű spórolási láz, nos nem, a külföldi újságírók szövetsége laza 80 milliót bukik ezen a bulin (még jó, hogy a stúdiók elviszik a balhé javát). az van ugyanis, hogy az írók még mindig sztrájkolnak, s a velük szimpatizáló színészekkel együtt nem kívánnak megjelenni az átadón: a golden globe sztárok nélkük pedig olyan, mint jack nicholson vigyor és napszemüveg nélkül (feltételezem, ő azért elment volna, mert egy ilyet ő ki nem hagyna). a kérdés az, hogy február 24-ig vajh sikerül-e megegyezni a producereknek és az íróknak egymással, különben meglehetősen nihilista oscar-átadó elé nézünk, ha megtartják egyáltalán. igazán kár, hogy így kihúzták a szőnyeget a glóbusz lába alól, hisz hosszú évek óta idén a legszínvonalasabb a jelöltek felhozatala.

Címkék

hollywood golden globe filmhir dijszezon 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr884535015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_84013 2008.01.09. 11:31:28

Fakit. Az elején még hidegen hagyott a sztrájk, gondoltam gyorsan lezavarják, mint a MÁVosok, aztán minden mehet tovább rendesen. Erre a kedvenc sorozataim sorra kapják a csonka évadokat, most meg a Globe is elmarad. Három rendezvény van minden évben, amit ugyanolyan lelkesedéssel nézek és kötelező programnak számítanak: NBA Allstar, Oscar, Golden Globe. Amúgy egész évben még a közelébe se megyek a tévének. Mi lesz még itt nyáron, amikor a színészek fognak sztrájkolni? Nem baj, úgyis le vagyok maradva az ázsiai filmekkel, most legalább lesz rájuk időm.

Ismeretlen_1068 2008.01.09. 12:44:59

idén nyáron még semmi: 2009-2010-ben fogunk rengeteg szar filmet látni. :) vagy inkább :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása