aeon flux

ready for the action now, danger boy?

movie of the year Zalaba_Ferenc
2007. november 28. 16:38:40

Kategória: 5 komment

mit nekünk bewoulf, arany iránytű és macskafogó 2, amikor karácsonykor jön uwe boll, a német rendezőzseni eddigi legnagyobb szabású munkája, az in the name of the king! az alábbiakban a paradigma forgalmazásában bemutatandó film sajtókönyvének kivonatát olvashatod.

A király nevében (In the Name of the King)
német-kanadai-amerikai fantasy-kalandfilm, 2007

Farmer, a királyság egyszerű alattvalója boldogan éli életét feleségével és gyermekével. Egy nap azonban, a hatalmában egyre erősödő Sötét Úr, Gallian feltartóztathatatlan hordái hidegvérrel lemészárolják családját, eltörölve ezzel mindent, ami Farmernak fontos volt.
 
Egy választása marad csupán, a bosszú!
 
Farmer a gyilkosok nyomába ered és egy szempillantás alatt két hatalmas erő, a királyság ősi dinasztiájához tartozó Uralkodó és a trónfosztásra készülő, sötét varázslataival magát a gonoszt megidéző Gallian harcának kellős közepébe kerül.
 
Farmernak választania kell, vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét…
 
A nagyszabású film, amit a 20th Century Fox is a Gyűrűk Urához hasonlított, december 27-én érkezik majd a mozikba! A 60 millió dollárból készült alkotásban olyan sztárok is felbukkannak, mint Jason Statham (Szállító), Burt Reynolds, Leelee Sobieski (Deep Impact), Ray Liotta (Hannibal), Ron Perlman (Pokolfajzat), Claire Forlani, John Rhys-Davies (A Gyűrűk Ura Gimlije), Matthew Lillard valamint a Terminátor 3-ból megismert Kristanna Loken! (trailer)

Címkék

release fantasy uwe boll jason statham adventure

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204534911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2007.11.28. 17:31:33

"...vagy folytatja küzdelmét, de már nem pusztán a bosszúért, hanem egy nagyobb cél, a Királyság megmentése érdekében, vagy visszavonul vidéki otthonába és ott várja be a sötét erők pusztító dühét…" ez lesz a döntő momentum. :)

Petender 2007.11.28. 17:42:58

Én csak azt nem értem, hogy ilyen "nagy" színészek, hogy adhatják a nevüket egy Uwe Boll által rendezett filmhez.Nem látták az előző filmjeit?Ha nem, akkor nem hiszik el a kritikákat?Még jó film is lehetne csak kár, hogy az a tehetségtelen gyökér rendezi(vagy rendezte nem tom).

derceto 2007.11.28. 18:25:01

De milyen ügyesen kifelejtik a marketingből, hogy itt is egy játékadaptációról van szó (Dungeon Siege)! A "nagy" színészek meg nagy (idézőjel nélkül) pénzt kapnak. Egyébként tipikusan olyan nevek, akik mindenféle vackot képesek bevállalni.

salander · http://ld50.hu 2007.11.29. 14:56:16

Már érzem, hogy a Cápasrác és lávalány kalandjai 3D-ben után ez lesz a következő film, amire 3 üveg vodkával vonulunk be. :] Csapatépítés!

Ismeretlen_62806 2007.11.29. 23:16:07

It just keeps getting better... most olvasom, hogy a Threshold fantasztikus Pilot in the Sky of Dreams-e is rajta lesz az ost-n. És Uwe még így is képes elrontani :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása