aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd- és bd-megjelenés: resident evil - extinction (2007) Zalaba_Ferenc
2007. november 26. 11:33:16

Kategória: 6 komment

bár én már az első rész rajongóit sem értettem, a harmadik eresztés még mindig tömérdek embert vonz a moziba, pedig a sztorinak már végképp semmi köze nincs azokhoz a játékokhoz, melyektől nevét kölcsönözte. valószínűleg a 2008. február 19-én megjelenő dvd- és bd-változat is sok embernél talál gazdára. íme, ezek a kiadvány (tervezett) részletei:

A kaptár 3.: Teljes pusztulás (Resident Evil: Extinction)
R.: Russell Mulcahy
Sz.: Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter

Milla Jovovich immáron harmadszor aprítja az élőholtakat a rendkívül népszerű Kaptár-sorozat legújabb darabjában. Ámulatba ejtő speciális effektusok és észbontó akciójelenetek jellemzik a Nevadai sivatagban játszódó látványos horrorfilmet.
Las Vegas mindig is nagy tömegeket vonzott. Ez az apokalipszis után sincs másként, igen ám, csak ezúttal a látogatók hadát bűzlő, rothadó és csillapíthatatlanul éhes zombik alkotják. Azt hiszik, övék a világ. Egy valakivel azonban nem számoltak: a természetfeletti képességekkel és csinos fegyverarzenállal felvértezett Alice-szal, aki rettenthetetlen csapatával mindent megtesz azért, hogy az élőholtak végre ne legyenek élők, csak holtak.

Hossz: 94 perc
Kép: 16:9 (2.40:1)
Hang: magyar, angol, cseh, lengyel (DD5.1)
Felirat: magyar, angol + 10
Extra (eredeti nyelven):

  • Kimaradt jelenetek
  • Bepillantás a „Resident Evil: Degeneration” című egészestés 3D-animációs filmbe és a „Resident Evil: The Umbrealla Chronicles” című videojátékba
  • Audiokommentár Russell Mulcahy rendező, Paul W.S. Anderson író-producer és Jeremy Bolt producer közreműködésével
  • „Racoon City határain túl: Feltárulnak a Kaptár kapui” dokumentumfilm
    • Alice szemén keresztül: Az előkészületek
    • A nagy bumm: A kaptár 3.: Teljes pusztulás forgatása
    • Nagyobb, gyorsabb, erősebb: A holtak evolúciója
    • Vegas vizuális effektusai: A miniatűrök   

Címkék

release horror dvd action resident evil blu ray fhe game adaptation zombiemovie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr254534901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti 2007.11.26. 14:10:55

első bd lemezem? :)

Ismeretlen_1068 2007.11.26. 14:29:30

pezsgőt bontunk! :) habár neked inkább a trilógia-dobozt kéne beszerezned, melynek megjelenése itthon elég esélytelen. :\ OFF: épp hogy lecsúsztunk egy "kettőt fizet, hármat kap" amazonos akcióról, amelyben voltak warneres "hármat fizet, négyet kap" gyűjtődobozok is. osztottunk, szoroztunk, s az jött ki, hogy 6 bd áráért 12-t kapunk; a posta- és csomagolási költséget (ráadásul priority!) 12 lemezre elosztva a darab ár kb. 2.700 ft lett volna. még hogy drága a bd... :)

i 2007.11.26. 19:34:31

De ehhez el kellett költened 33 ezer forintot...

Ismeretlen_1068 2007.11.26. 20:07:26

ezért is álltunk össze ketten, hogy felezzük a költségeket, meg a filmeket. na de mindegy, lecsúsztunk róla, mivel az amazon csak rendkívül rövid ideig promótálja ezeket az akciókat.

adam 2007.11.27. 01:15:51

Nemrég vettem meg az 1-2. rész díszdobozt. Kár, hogy ez a rész nem fog hasonló formában megjelenni...:( Majd külön beszerzem.

Sati 2007.11.29. 10:31:22

Két napja néztem meg. Az első rész még úgy-ahogy bejött. A második már nem, de ennek adtam egy esélyt. Elsősorban Milla és Ali (Heroes) kisasszonyok miatt. Kár volt. Borzalmas ez a film! Szenvedtem végig, alig vártam, hogy vége legyen.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása