aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd-megjelenés: no reservations (2007) Zalaba_Ferenc
2007. november 25. 09:47:05

Kategória: 1 komment

az idén bemutatott két gurman románcból az intercom azt mutatta be, amely kb. harmad olyan jó kritikákat kapott, mint társa, de hát a választás érthető: nálunk még mindig él a sztárkultusz, és keri russell nem képes versenyre kelni catherine zeta-jones-szal. az ízlések és pofonok dvd-változata 2008. februárjában jön a fórum home entertainmenttől.

Ízlések és pofonok (No reservations)
USA, 2007
R.: Scott Hicks
Sz.: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigal Breslin

Ínycsiklandó fürjpecsenyét enne lágy szarvasgomba-mártással? Forduljon Kate-hez (Catherine Zenta-Jones), a munkamániás főszakácshoz. De arról ne kérdezze, mihez kezd a szabadszellemű, operaimádó séffel (Aaron Eckhart), aki nemrég csatlakozott felkapott manhattani éttermének csapatához. Arról végképp ne kérdezze, mit tegyen árvaságra jutott unokahúgával (Abigail Breslin), aki inkább halrudacskát enne, mint libamájat, és aki jelenleg nála lakik. „Bárcsak létezne szakácskönyv az élethez, pontos receptekkel, hogy mikor mit tegyünk!” – sóhajt fel Kate a pszichiáterének (Bob Balaban). 

Hossz: 104 perc
Kép: 16:9 (2.40:1)
Hang: magyar (DD5.1), angol (DD5.1), cseh (DD5.1)
Felirat: magyar, angol, cseh, román
Extra (magyar felirattal): Terítéken a film: Marc Summers, a Food Network műsorvezetője beszélget a szereplőkkel a forgatáson

Címkék

release dvd romance fhe

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr44534897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2007.11.25. 23:01:34

valamikor az elkövetkező hónapokban kijön az is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása