aeon flux

ready for the action now, danger boy?

release: surf's up dvd/bd Zalaba_Ferenc
2007. november 08. 08:26:25

Kategória: 4 komment

sajna, tavaly az amerikai filmgyártás eljutott arra a szintre, hogy annyi 3D animációs filmet nyomott ki magából, hogy a nézők egyszerűen besokkaltak: így történhetett, hogy már azon filmek felett is elsiklottak, melyek több figyelmet érdemeltek volna. pedig a surf's up (magyarul: vigyázz, kész szörf!) sokkal több szórakozást kínál, mint például a shrek harmadik eresztése. a film december 4-én jelenik meg dvd-n és bd-n. mindkét változat meglepően combosnak igérkezik:

Vigyázz, kész, szörf! (Surf's Up, 2007)
Rendező: Ash Brannon, Chris Buck
Eredeti hangok: Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel, Jon Heder, James Woods

Codynak, az antarktiszi sziklaugró pingvinnek vérében van a szörf. Be is nevez a példaképéről, a legendás Nagy Zéről elnevezett futamra, ahol a madárvilág apraja-nagyja tiszteletét teszi. Útban a nagy versenyre megismerkedik néhány jómadárral, köztük a szörfőrült Pipi Joe-val és Lanival, az elbűvölő életmentővel. Úgy érzi, ha megnyeri a versenyt, azzal kivívja magának a dicsőséget, amire egész életében áhítozott. De amikor a sors összehozza mentorával, rádöbben, hogy nem mindig azok az igazi nyertesek, akik elsőként érnek célba.

Hossz: 82 perc
Képarány: 16:9 (1.85:1)
Hang: magyar, angol, lengyel DD5.1
Felirat: magyar, angol, lengyel, román
Magyar extrák:

  • A csábcsábok megmentik a karácsonyt: vadonatúj animációs kaland
  • A csábcsábok: 2002-ben Oscar-díjjal jutalmazott animációs rövidfilm
  • Egy kis szörfológia Arnolddal
  • Vigyázz, kész, szörf!-játékok: Bálnagalopp Pipi Joe-val, Lávaszörfjáték, Hol van Cody?
  • Audiokommentár a filmkészítők közreműködésével (eredeti nyelven)
  • Megúszni szárazon: 1. Szörfkamera 2. Hullámcsinálók 3. A rajztáblától a szörfdeszkáig
  • Itt vannak a pingvinek
  • Szörfözz, mint egy profi
  • A vázlatoktól a megvalósításig
  • Videoklip: Ms. Lauryn Hill – Lose Myself
  • Doris és Sheila: A színfalak mögött
  • Elveszett jelenetek választható bevezetővel
  • Képgalériák

Címkék

release dvd animation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204534851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsama · http://pizsama.blogter.hu 2007.11.08. 14:46:23

Nekem is jobban bejött ez a film mint a Shrek 3, de talán még a L'ecsó-nál is jobban szórakoztam rajta. - Betojás! Ez a sok extra mind 1 lemezen van?

Brumi 2007.11.08. 17:47:35

A dokumentarista stíluson kívül nem sok értékelhető volt benne (na jó, a füves csirke), sablonsztori és csupa sablonkarakter, ráadásul még a humorral is jócskán spóroltak. Az a tipikus "valósítsd meg az álmodat"-történet, amit már ezerszer láthattunk és ettől szinte csak jobban. Nem szerettem.

Brumi 2007.11.08. 19:46:26

Az idei év animációs szempontból: Furcsa, de idén eddig az általam elég közömbösnek tartott Simpson-ék mozis kiruccanása jött be legjobban. A Robinson család az a tipikusan egyszernézős kategória, a Fedőneve: Pipő-t meg sem mertem nézni, a Shrek 3-ra se bírtam magam rászedni a trailer után, a TMNT-t inkább nem méltatnám (arra sem érdemes), a szörfös pingvinekért sem volt oda különösebben, a L'ecsó pedig az év legnagyobb csalódása. Elég gyenge az idei év animációs szempontból és egyre több lélektelen és ötlettelen alkotás jön, még az eddig mindig megbízható Pixar sem tudta hozni a szintet. Nem baj, Nick Park még sosem hibázott, inkább nézegetem a Wallace & Grommit-okat és a Shaun the Sheep bármelyik részét vagy mostanában előszeretettel szedem elő a klasszikus Disney-meséket, azok valahogy nem öregszenek (eszméletlen jól szórakoztam a Dzsungel könyvén is a múlt héten). Az év hátralévő 5 animációs alkotása (ami valójában 6, de a Kis vukra olyan szinten berágtam már a trailer után, hogy nem is sorolom ide) azért még okozhat kellemest meglepetést, elég kevés olyan ember van, aki ne várná például a Macskafogó 2-t. Még ki sem jött, de már szinte mindenki fikázza a Beowulf-ot, én azt mondom, hogy adjunk egy esélyt Robert Zemeckis-nek, mert már többször bizonyított ebben a műfajban. A Bee Movie-t moziban biztos kihagyom, az Egon és Dönci külföldi hype-ja meglepett, erre azért kíváncsi leszek. A Persepolis pedig mindenkit megkerülve teljesen váratlanul alázhatja majd le a mezőnyt, szintén kár lenne kihagyni.

Ismeretlen_1068 2007.11.09. 16:02:52

ha épp nem a fogorvosnál ültem volna, már tuti beszámoltam volna a persepolisról. mindenesetre kiváncsi vagyok, hogy a franciák miért ezt jelölték a piaf helyett.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása