aeon flux

ready for the action now, danger boy?

coming soon: walk hard (2007) Zalaba_Ferenc
2007. október 04. 07:30:22

Kategória: 4 komment

ha egyszer egy üzlet beindul... judd apatow idén két komédiával (knocked up, superbad) is nagyot kaszált: számomra egyik sem hozta el a kacaj-kánaánt, habár kétségkívül többet nyújtottak az "ilyen-olyan movie" filmeknél, én mégis arra az apatow-ra vágyom, aki egy letűnt miliőt vagy egy szubkultúrát figuráz ki bájos debilséggel, ugyanakkor ravaszul és okosan. az anchorman és a talladega nights után idén karácsonykor érkezik az imádott john c. reilly közreműködésével készült walk hard, ami első blikkre a walk the line paródiájának tűnt (főleg, a túlnyújtott első promófilmet látva), a sokkal összeszedettebb és viccesebb trailer alapján már gyanítható, hogy az egész sztár- és zenekultusz kap egy jókora sallert, méghozzá annyi kultikus zenész közreműködésével (lyle lowett, eddie vedder, jack white...), hogy felsorolni is nehéz - a sztárkameókról már nem is beszélve. no, ez irónia; a lenti plakát pedig már egyenesen exploitation. várométerTM

Címkék

trailer comedy poszter judd apatow coming soon john c reilly

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr254534765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2007.10.04. 08:26:35

Yes, C. Reilly az isten. A Talladega Nights-ba is mekkorát alakított, a Chicago óta nagyon kedvelem. :D

Ismeretlen_9654 2007.10.04. 12:19:41

egyedül a chicagóban nem szerettem, egyébként isten.

Ismeretlen_9654 2007.10.04. 12:28:19

paul rudd, justin long, jack black, patrick duffy... és ők mind viccesek lesznek.

Brumi 2007.10.06. 22:14:51

Hát, nem is tudom, ez nekem kicsikét megfeküdte a gyomromat. Még a második trailer után is durva Walk the Line paródiának tűnik, az ilyen mértékű "átdolgozás"-ért pedig nem vagyok oda. Könyörgöm, hagyjunk már békén egy 2 éves filmet és írjunk már saját forgatókönyvet egy új történettel, mert ez így marha gáz lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása