aeon flux

ready for the action now, danger boy?

coming soon: la sconosciuta (2006) Zalaba_Ferenc
2007. szeptember 13. 08:35:51

Kategória: 2 komment

giuseppe tornatore tavaly kirándulást tett a thrillerek világába, mindjárt meg is csinálta élete egyik legnagyobb sikerét, melyet állva ünnepeltek kritikusok, nézők, fesztiváljárók egyaránt. a sztori egy titokzatos ukrán nőről mesél, aki bármit képes megtenni azért, hogy beállhasson házvezetőnőnek egy gazdag párhoz, akik beteg kislányával különös kapcsolatot ápol. az erotikával és vérrel díszített film olybá tűnik, mintha hitchcock találkozna egy giallóval. hogy ebből mi igaz, novemberben kiderül, ugyanis akkor mutatja be az SPI "az ismeretlen" címmel. várométerTM

Címkék

trailer coming soon eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364534712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_47663 2007.09.13. 13:54:38

nah ez elég jól hangzik :)

Ismeretlen_1068 2007.09.13. 19:05:16

most olvasom, hogy a volt egyszer egy vadnyugathoz hasonlóan a film zenéjét szerző morricone a forgatás előtt elkészült a soundtrackkel és a felvételeket hozzá igazították. most már csak az kell, hogy a mester jó zenét írjon, erre meg nem is tudom mióta nem volt példa. mondjuk a the untouchables óta?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása