aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer frenzy Zalaba_Ferenc
2007. augusztus 18. 14:10:07

Kategória: 3 komment

no, a szigetelésnek végérvényésen vége (már csak egy kis nátha jelzi nyomát), s közben kijött jó pár előzetes, melyeket könnyen lehet, hogy már láttál máshol, de a teljesség kedvéért említést kell tennem róluk. először is itt van steve carell újabb független komédiája, a dan in real life, amely már csak juliette binoche miatt is kötelező lesz. hátulgombolós korodban ugye te is eljátszottad kedvenc filmjeidet papírmasé díszletek között fakarddal a kezedben? remélem, michel gondry sosem nő ki ebből a korból, és olyan filmeket csinál, mint a be kind rewind, amiben jack black és mos def nulla költségvetésből forgat újra klasszikusokat és a miss daisy sofőrjét. óriási sikerrel. jodie foster öntörvényűeskedik neil jordan új thrilerrjében, a the brave one-ban, marc forster necces bestsellerből forgat könnyfacsaró drámát: ez lesz a the kite runner, a mostanság rendesen felkapott ryan gosling megtalálja az igazit a lars and the real girl-ben, végül, de nem utolsósorban john c. reilly nyughatatlan lelkére hallgatva útnak indul a walk hard-ban. vajh melyik komédia lesz az ötödik film a négy dráma mellett, amit 2008-ban oscarra jelölnek majd? tudod, jó kevésre.

Címkék

trailer teaser hollywood sundance michel gondry steve carell

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964534668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

derceto 2007.08.18. 15:15:10

A Lars and the Real Girl linkje is a The Kite Runner trailerére mutat.

Ismeretlen_1068 2007.08.18. 15:27:39

köszi, javítottam.

Pizsama · http://yofilm.blogter.hu 2007.08.19. 00:14:41

Ahh, ez a Walk Hard trailer betett. A Ron Burgondy - Ricky Bobby vonalt fojtatja, kivéve hogy most Reilly a főszereplő, Patrick Duffy meg kap egy jó nagy maflást. Az "it's taste like cox" szlogen pedig mindent visz...VÁROM!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása