aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sziget 2007 3. nap (garnier, skinny, trent, otto) Zalaba_Ferenc
2007. augusztus 11. 15:40:32

Kategória: 14 komment

az elslamposkodott második nap után lóti-futi következett. programot szervezni nem mennyország, ott lenni mindenhol pedig már ránézésre fizikai képtelenség. nem is jött össze, de hát a szigethez hozzátartozik a közepén félbehagyott/elkezdett koncert. csak az esőt tudnám feledni...

szóval zs-vel már hatkor kirontottunk a szigetre, mert azt mondtam neki, hogy laurent garnier jó lesz (gondolatban hozzátettem, remélem). a francia technofater annak idején virágzásnak indította európában az acidet, később viccet csinált a darálós technóból, most meg kiharcolta magának a nagyszínpadot, ahol aztán improvizatív, köldöknézős acid jazzel baszta a legyet, s rövid úton a pink miatt kitévedt családok idegeire ment. tulajdonképpen baromira untam, ugrálni csak a crispy baconre sikerült, arra viszont nagyon, pedig azt mondta, ez régi cucc és már nem szokta játszani. ne merészelje.


 őszülő halánték, rogyadozó térd, fáradt muzsika

pink alatt csónakházaztunk, bolhapiacoztunk és félve figyeltük az eget. az eső első körben még elmaradt... időközben besötétedett, s csak visszaviitt minket a rózsaszínköves út a pink-punk végére. épp a ráadás ment (let's get this party started) dandy warholsszal és eurythmicsszel ízesítve. távolról is látszott, hogy a csajt élőben a vokalistái adják el.

rózsaszín horizont

a hammerworld látogatói bizonyára nagyot néztek, hogy a tíz körül fellépő zenekar ki mert jönni a szanpadra gitár nélkül. tulajdonképpen nem is értem, mit keresett a skiny puppy a haragos húrok házában (ezt inkább nem védetem le :), viszont hálát adtam a sorsnak, hogy oda tették, és nem mondjuk a wan2-ba, ugyanis a kalapácsvilág hangosítása valami bitang jó. valószínűleg ezért is jött be sokkal jobban a buli, mint a két évvel ezelőtti nagyszínpados hepaj, amely látvány tekintetében ugyan erősebb volt (lásd itt), de azt inkább bámultam, ez viszont megmozgatott, ami nem utolsósorban a remek új album (mythmaker) számainak ("jesus wants to be ugli!") köszönhető.


bábszínház és gyerekzsúr

zs-n látszott, hogy nehezen bírja a technopopot (a közönség soraiból hamar el is tűntek a göndör-böngyörök), így igazából neki köszönhetem, hogy útban a mokkába elcsíptük trent reznort, aki egy kisebb isten (a szó legszoros értelmében véve is).


reznor's back!

szegény zs, ha tudta volna, mi vár rá a mokkában, inkább ragaszkodott volna skinny puppy-hoz. egy számomra ismeretlen dj reklámszatyorból pakolta a dnb-t, ugyanis a fél 11-re beígért otto von schirach/pándi balázs giggel megvárták a puppyk végét. aztán elkezdődött a jelmezbállal, guminődobálással egybekötött hörgős zúzda, ami elől akár haza is menekülhettünk volna, de egy dél-amerikai cimborám koncertje éjfél után kezdődött a cöxzpónban, s én megígértem neki, hogy megnézem. zs hulla volt, de kitartott (persze, bárhol máshol, csak nem a mokkában), megpróbáltunk bejutni cassiusra, de a wan2-ban teltház volt, keringtünk egy sort, végül aztán az eső hazamosott minket (mert a cöxben is teltház lett hirtelen).

haragszik a fiú

isteni, hogy épp most is szakad az áldás. esélyes, hogy a nin megismétli a woodstocki giget, mi meg dagonyázunk majd. fürdőnadrágban megyek.

Címkék

sziget fesztival skinny puppy nine inch nails trent reznor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr734534656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angelus 2007.08.11. 18:58:09

Visszavontam az előző hozzászólásom :( Ezekszerint esik ott is. Az égiek nem szeretik a Szigetelőket idén.

Ismeretlen_9654 2007.08.11. 21:40:42

garnier nagyképű egy f*sz, de zenélni azt nagyon tud.

Ismeretlen_1068 2007.08.12. 13:05:19

egy kis otto von schirach/pándi balázs video összefoglaló: http://www.webcsatorna.hu/filmek/ottovonschirach&show=0

heyday 2007.08.14. 01:36:37

lol pándi balázs már az előző zenekarában is vicces volt. velük a j.r. ewingot nyúlta, most meg épp a the locust- nak képzelik magukat. szánalmas. akkor már inkább az eredeti. ennél coolabb grind cucc nincs. nem is értem mit akarnak ezzel a bohóckodással. http://www.youtube.com/watch?v=3DUce8VGl-Y&mode=related&search=

pándi balázs 2007.08.15. 14:20:24

ha ez kell neked én egyszer tényleg szájbaverlek megannyi igérgetés után. mondjuk locust-on jó lesz? a fantomas cd-t meg feldugom a seggedbe... eléggé lol cool lesz.

Ismeretlen_1068 2007.08.15. 14:43:10

balázs, lécci, dobd fejbe egy cintányérral. abban nagyon otthon vagy. :)

heyday 2007.08.15. 21:28:26

:-DDDD badass figyi punk! te egy zenekarban játszol, aminek fellépései nyilvánosak. ennyiben "közszereplőnek" számítasz. erről bárki- bármikor véleményt nyiváníthat. nevesd ki vagy viseld el! mondjuk nem tudom, hogy jön ide a fantomas (tény, hogy az is szar), de ha már ennyire bejön az anál téma, akkor ennyi erővel egy írott otto cd- t is feltolhatunk. :-DDD okés, keress locust- on, aztán verjél meg nagyon:-DDD

renato 2007.08.15. 22:17:38

En sem ertem ezt a feszkot. Akinek nem tetszik az leirja miert tartja toketlennek. Akinek igen az meg ott rangatozik ra es mindenkinek elmondja hu de kurva jo volt. De ez a verekedosdi elegge nevetseges

Ismeretlen_1068 2007.08.15. 23:07:01

szerintem csak viccelnek.

Gunner 2007.08.16. 20:54:04

A Trenttel való találkozásról írhatna valaki egy képes beszámolót. Nagy szám lehetett!! :)

Pándi Balázs 2007.08.17. 23:55:04

kedves heyday... az hogy jr ewingot meg locustot emlegetsz nagyon hasonlít egy kedves emberre, akinek évek óta kedvenc sportja hogy arra veri a faszát, hogy úton útfélen engem szapul ( egy fantomas cd miatt, hogy értsd miért nem otto-t írtam... ). gondolhatod, hogy ha bárki megnézi a locust videot egyből rájön hogy egy dilettáns fasz vagy és köze nincs az otto-s dolognak a locusthoz ( jaj felvettem egy latex maszkot, a picsába a dobolással meg matt sorum-ot nyúlom)... ha az az ember vagy akire gondolok, hidd el hogy kapsz egy kis izelítőt a vendéglátós és lakótelepi évek alatt tanultakból. ha nem szimplán leszarlak, és ezúton is elnézésedet, hogy felvettem azt amit írtál. kösz ( mellesleg ha vállalnád a neved, megkönnyítenéd a dolgot, de itt neten mindenki fantázianéven ember )

heyday 2007.08.19. 01:22:56

gondoltam hagyom magamban érlelődni ezt a semmitmondó postot... de semmi. bár biztos kurvára be kellett volna szarnom. már majdnem dícséretre méltónak neveztem a memóriád, de aztán szemet szúrt nekem ez az úton- útfélen. én ugyan szerettem volna hanyagolni ezt a cd-s dolgot- lévén nem ez a téma- de hamár ennyire erőlteted... azt ugye most is elfelejtetted, hogy ezeket a cd- ket elloptad, lenyúltad vagy maradjunk politikailag korrektek: elfelejtetted visszaadni. ezt eddig mindösszesen egyetlen- egyszer tettük szóvá (legalábbis én biztosan). úgyhogy milyen úton- útfélen te szerencsétlen? te komolyan azt hiszed, azért írom, amit, mert azóta is a magamra kapcsolt sötét szobában tördelem a kezem az évekkel ezelőtt lenyúlt cd- k miatt? istenkém.. ennyire nem lehetsz ostoba. tudod mit? ezennel hivatalosan is neked adom. hallgasd szeretettel v végy egy sámlit és ugorj rá páros lábbal. leszarom. már az előző postban is utaltam rá, hogy a nyilvános fellépéseidről bárki- bármikor véleményt nyilváníthat. most úgy tünik ahhoz szoktál, hogy minden blogon, fórumon leszopnak, mennyire jó ez, amit csináltok. szerintem meg szar. ezt írtam meg és nem holmi szaros cd- k miatt, hanem csak úgy , mert így gondolom. ennyi történt. persze egy ekkora punk sztárhoz képest én csak egy dilettáns fasz lehetek, de könyörgöm, zeneileg mit boncolgassam ezt az általam lerágott csontnak vélt muzikalitást?! baszod ez már 3- 4 éve is uncsi volt, most meg 2007- et írunk és a dolog annyira innovatív lett, hogy a pultból mofozik vk, te meg performance- ként locust/latex maszkban, guminőstül szétvered a dobszerkód. nahát... ilyet még nem látott senki.. baszod, ti vagytok a jövő. erőemberségednek meg azért nem álltam fel eddig sem, hogy mindenki lássa milyen kis hülye gyerek lehetsz. most meg ismét jösz itt ezzel a szarral. jaj ember hagyjad már magad, egy real lakótelepi arc erre a dumára csak tovább köpködi a szotyit. szevasz, vesszős zoltán voltam.

pándi balázs 2007.08.21. 15:56:07

pontosítsunk egy kicsit most utoljára aztán részemről ennyi volt. a cd-ket nem elloptam, hidd el van elég lóvém, hogy szaros fantomas cd-t vegyek ha nekem az kell és tetemes lemezgüyjteményem ( bár számodra nehéz elhinni ) nem kölcsön cuccokból áll. sőt ha összeszámolnám nekem hány lemezem kavarodott el kölcsönadáskor eltörpülne ahoz képest amennyi nálam kavarodott el a költözésnél. de ez mondjuk lényegtelen. anno elkavarodott 2 cd a költözésnél, a tomit ( akié az egyik "lopott" cd volt ) kb. 2.5 éve kártalanítottam, megbeszéltem vele mindent érdekes módon azóta semmi konfliktus nem volt vele. ne haragudj, hog megvádoltalak zenei hozzáértéseddel kapcsolatban csak érdekes módon a cds ügy előtt tök kedves voltál, azóta meg csak ezek a szakértő kritikák. sorry, de ez alapján mertem feltételezni van köze a kettőnek egymáshoz... egyébként hidd el, nem bántja az egomat, amit irkálsz. nem azért zenélek hogy bárkinek is megfeleljen amit csinálok, azon meg végképp nem görcsölök hogy modern próbáljak lenni, de ha már figyelembe kéne vegyek vmit, az a tény hogy hívtak az extreme noise terror-ba dobolni, hogy olyan előadókkal zenélek mint pl venetian snares, jason forrest, rich hoak, csihar attila, lehet inkább szempont a saját dogaimat megítélve mint hogy most beböfögsz vhova pár mondatot. végül pedig változatlanul kártalanítanálak cd-ért, de majd egy csomag szotyi mellett úgyis beszélünk szept 6án...

heyday 2007.08.21. 19:54:12

lassan már hiányozni fog ez a polemizálgatás. most azt mondod elkavarodott, de én meg pont a tamástól tudom, hogy ő ezügyben olyan találkozókra járkált amin te vagy megjelentél vagy nem, de a cd- k soha nem jöttek veled. most meg szavakkal való játékba hajszolod a lelkem, mert teljesen mindegy minek nevezzük: lenyúlásnak, elkeverésnek, a lényeg ugyanaz. ha úgy tetszik, kivontad a forgalomból a tulajdonunkat képző tárgyakat. hidd el eléggé unom már ezt a témát, de nem lett volna egyszerűbb azt mondani, hogy bocs srácok? ehhez nem volt gerinced, de a verekedéshez lenne. szerencsétlen 3. személy felemlegetésekor jut csak eszembe, hogy én ezt egyszer sem tettem neked szóvá- nemhogy úton-útfélen- mivel ezt végig a tamás intézte. asszem vele kevertél. kezdem úgy érezni, mintha csak személyes bosszúval a háttérben lehetne nyilatkozni dolgokról. azt meg végképp nem értem, hogy jön ide anyagi helyzeted, lemezgyűjteményed. erre most mit mondjak? örülök neki. másrészről engem aztán nem bántottál meg, de ha így is lenne, az egészen bizonyos, hogy nem fenyegetnélek semmiféle retorzióval... de te tudod. ...amúgy meg szó nem volt hozzáértésről, kritikáról (azt meghagyom a nálam frusztráltabbaknak) szimplán pötyögtem pár sort. és ha már ilyen szépen összejöttünk, hadd kérdezzem már meg milyen kedvességről beszélsz? nem is ismerjük egymást...már csak ebből kifolyólag sem kíséreltem meg bántani az egod. a zenét illetően meg nem a modernségről beszéltem, hanem az eredetiségről, de ez már lassan tökmindegy. kártalanítani engem semiképp nem kell, lehet, hogy nem csak neked van akkora gyűjteményed:-DDD valljuk be, ez pont ilyen szarul hangzott tőled is.:-DDD na off

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása