aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. november 21. 11:00:59

Kategória: 6 komment

coming soon. harry potter and the order of the phoenix (2007). sötét fellegek gyülekeztek a fejemben, miközben az ötödik potter-könyvvel küzdöttem. eme kötet által az alibi-foci után megszületett az alibi-írás is. "le kéne már szállítani az ötödik potter-könyvet" szólt a kiadó. "jó, majd kitalálok valamit" válaszolta rowling nagyasszony. s így is lett. megmutatta, hogy kell a nagy semmiről hosszú oldalakon keresztül szövegezni, s azt eladni 50 millió példányban. írni és írni olyan hervasztó témákról, mint a tagadás és az átnézés, a győzködés és a hitetlenkedés... én pedig úgy a felénél feladtam. a napokban olvastam egy interjút az ötödik potter-film rendezőjével, david yates-szel, akinek a phoenix mindössze a második egészestés filmje. bátor nyuszi a kalapból. valami olyasmit mondott, hogy ez ugyan a leghosszabb potter-könyv, de ebből lehet a legkönnyebben filmkivonatot készíteni. agree. a két és fél órás játéidőt azért így is tartani fogják, sz'al könnyen lehet, hogy én is úgy fogok ásítozni, mint harry a lenti képen. beírásom apropója amúgy az, hogy kijött az első teaser. nézd meg, de el ne aludj! várométerTM

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr614534374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz 2006.11.21. 12:30:16

A teaser elég közepes, a könyv viszont szerves egységben van a hatodikkal, leginkább annak bevezetéseként értelmezhető. Az utolsó három könyvben már a GYU-trilógiára gyúrhat Rowling, s ennek pilotjaként az ötöik rész igencsak megállja a helyét.

bubusoft 2006.11.21. 13:49:29

hát nem kapkodtam levegő után , hogy huh ezt aztán látnom kell, de ettől még lehet majd jó a film

Ismeretlen_9654 2006.11.21. 19:16:09

nekem egy potter volt, az pedig az azkabáni fogoly. columbus kristóf filmjei nagyon vérszegények (igaz, az alapanyag sem volt jobb), newellé pedig még annál is inkább az. nem várom már semmit ettől a sorozattól... :(

Ismeretlen_56710 2006.11.22. 22:37:31

Jaj de nagyon bántjátok az én nagy kedvencemet! nem hagyhatom ezt csak úgy hozzászólás nélkül... szerintem az 1. film ramaty volt (óriási csalódás a könyv után), a második szintén, a harmadik aztán egy bakugrás, satnyából a tökélybe. a negyedik... hát az meg überel mindent. könyvváltozatban is ugyanez a véleményem. a negyedik a csúcs. úgy örülök, hogy azon van rajta a nevem!! =))) az ötödik filmet meg epekedve várom, szerintem lehet olyan jó, mint az előző!!!! (a teaser-t nem tudtam megnézni =(( ). de hogy hogy tudtad te UNNI ezt a könyvet...? szerintem ez csak akkor lehetséges, ha nem elejétől kezdve olvassa az ember, mert akkor nincs benne a sztoriban.

Ismeretlen_33793 2006.11.23. 08:20:10

Én az 5. könyvvel kezdtem el olvasni a sorozatot (a többit csak filmen láttam) és hát valóban ez a rész egyfajta felvezetése a hatosnak, ami viszont baromi jóra sikerült. Ennek a résznek a kezdése a nagyon jó meg a legvége. A közepe az szinte már már felejtős. Gondolom a filmben is inkább az akciósabb részeket fogják majd előtérbe helyezni.

Angelus 2006.11.23. 20:24:14

A könyvek közül ez volt az, ami igazán tetszett :) Úgyhogy elfogult vagyok a filmmel kapcsolatban! Nagyon várom!!! :))) Szerintem nem volt olyan gyenge ez az előzetes :-)))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása