aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. szeptember 28. 19:23:22

Kategória: 1 komment

severance (2006). a szlovákok (hostel) után most mi, magyarok is szép országimázst kapunk chris smith (creep) horrorkomédiájában. a közelmúlt eseményeit tekintve talán nem is túlzót... a severance-ban ugyanis símaszkos figura vadászik bozótvágó késsel, medvecsapdával és más modern kütyükkel felszerelve egy team building kapcsán hazánkba látogatott britekre. a film eonokkal jobb eli roth fent említette pornográf baromságánál, pedig a ez a produkció megy olyan messzire, hogy az egyik jelenetben automata gépfegyvert nyomjon egy félmeztelen callgirl kezébe, hogy lassítva lődözzön.

hozzáteszem, az még nem túl nagy erény, hogy valami jobban sikerült a hostelnél, hisz valami ilyesmit előbb húztam le magam után, mégsem mutogatnám büszkén. sajna, a severance besétált a horrorkomédiák szokásos csapdájába: vígjátéknak nem elég vicces, horrornak nem elég félelmetes, alle zusammen úgy felejthető, ahogy van. azért egy-két betalált poénon kívül az is mosolyt csalt az orcomra, mikor a mumus ízes tájszólással kommentálta az eseményeket: "megdöglesz te mocskos ribanc", s így is lett. (trailerek

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr994534325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bomarr 2006.09.30. 19:09:18

Köszi az ajánlót! Már csak a magyar beszólások miatt is megérte :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása