aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. július 23. 11:15:35

Kategória: Szólj hozzá!

the winter war is on. úgy esett, hogy munkából hazamenet "véletlenül" fennmaradtam a héven, s az árpád híd helyett eggyel odébb szálltam le, s pikkpakk, már megint a mokkacuká(!)ban találtam magam, de mintha 30 év telt el volna csütörtök óta: a szellős tákolmány ezúttal a drum club rendezvényének adott helyet, azaz dobbasszus íccaka volt, amely kiskerti imázsa ellenére rendesen tömött volt emberrel. miközben a földim chris.su tette a talpalávalót (winter warral* indított, egyem a lelkét), s hol a sarkamra tapostak, hol a szemembe nyúltak lelkes duopodok, azt vettem észre, hogy valami megváltozott. vagy én mentem össze, vagy a droidok lettek terebéjesebbek, mindenesetre volt olyan példány a környékemen, amelyre még görbült állapotban is fel lehetett nézni. ja, s az ikszelgetés is torzulóban: a merészebb táncmozdulatok mostanság már szvasztikára hajaznak, szóval közelg a világvége. amúgy krisztián szettje meglehetősen hullámzó volt, spiritben mindig van spiritusz, a tactile-cuccok meg rolleroznak körbe-körbe, miközben én lazán elszenderem. a solaris vip már más tészta, habár ott nagy fel jár cliff martineznek is, de én azt mondom: szóló karrier, vazzeg.

temper dénes, azaz temper d nevével annyi a gond, hogy a temper lee jobban illene hozzá, mivel kiköpött kungfu harcos a fazon, gordon liu és a mad mission kiskopasz csávójának törvénytelen gyermeke, én azt mondom. féltem, hogy a raiden/universal project vonalat erősítő technóval fog idejekorán távozásra bírni, de ez a kis krapek valami olyat művelt odafenn, hogy a mokkacuka sátortetője majdnem orbitális pályára állt. nem mondom, hogy überfasza volt, mert ahogy ugrált a legnagyobb slágergyár (pendulum, fresh, dillinja) és a fent említett breakcore-cuccok között, az maga volt a szédülés, de ahogy keverte a zenét, anyám... volt olyan pillanat, hogy négy zene szólt egyszerre: kettő bakelitről, kettő meg cd-ről (de az is lehet, hogy otthon kutyult mirelitmix volt). a droidok élvezkedtek, s örömükben még párszor megtapostak. csókoltatom őket. :)

egy temper d szett, hogy képben légy.

tracklist:

Photek - Age of Empires
Concord Dawn - One night in reno
SPL - Denied
Raiden - I hate you motherfuckers
Concord Dawn - Escher
Prode - Guta
C-Netik - Give Up (SPL remix)
Mr L - Back to your roots
DJ Masheen and Evil C - Death Threat
Logistics - Kaleidoscope
Photek - The Bleeps Tune
AC Slater and the Panacea - Rave Music Resurrected
Panacea - Antifunk (Raiden Remix)
Paul McArtney - hope to be drums (c9h13no3 rmx)

(*ez egy jade+matt-u mix, a winter war az első nóta, további infó itt)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr954534280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása