aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. június 30. 07:52:14

Kategória: 1 komment

coming soon. transformers (2007) ...are the heroes of the world! vagy valami hasonló. a hasbro multimilliárdos üzlete eddig "csak" tonnányi rajzfilmsorozatot, nyúlást, paródiát és egy olyan animációs mozit fialt, amelyben orson welles szinkronizálta az egyik alakváltó kütyüt. ideje volt már egy normális mozifilmet is kihozni a témából, nem de? anno a részemről a rajongás annyiban kifújt a transformers iránt, hogy volt egy piros sportautóm, amit hat mozdulattal át tudtam alakítani robottá: ötödik próbálkozásnál beragadt az egyik kerék, s onnantól kezdve volt egy félautó/félrobot mutánsom, amit nem csak utáltam, de féltem is tőle.

nem baj, majd a film hatására ismét fan leszek. spielberg bácsi biztosan így gondolja, ha már annak ellenére sok-sok pénzt fektetett michael bay rendezésébe, hogy a sziget olyan nagyot bukott - hozzáteszem: a rendező úr életében elsőként. ezúttal sem kispályáznak: a 150 milliós (tervezett) produkció 2007 július 4-én, a leghúzósabb hétvégén kerül mozikba, szóval lesz mit kaszálni. bay ismét lerombolhatja majd a fél világot, mivel a sztori szerint a böszme gépek (autobots vs. decepticons, csak hogy időben memorizáld) közötti háború a földön folytatódik majd, s biztos áldozatul esik neki néhány híres látnivaló. a főszereplők természetesen az alakváltó robotok, hisz melléjük olyan színészek lettek szerződtetve, mint michael clarke duncan, jon voight, bernie mac, tyrese gibson... szóval kispályások.

bár a snakes on a plane hisztériát meg sem közelíti :), azért a transformersre is ráharapott az internet közösség. néhány kockafej már le is gyártott pár fake videót, a legutóbbit pl. az ILM-mel próbálták eladni, most már viszont tényleg itt van az első hivatalos - és semmitmondó - teaser, amit ugyan jó egy hét múlva akartak bemutatni, de ügyes hackerek kilopták a hivatalos oldalról, amely a letöltögetések miatt iszonyú módon lelassult. álmaim netovábbja egy olyan transformer, amely önjáró porszívóból néha átalakul hideg sört felszolgáló esztétikus hölggyé. várométerTM

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674534264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ed 2007.01.10. 21:21:28

Transformers az egyik legjobb a világon!!!!!!!!! a kedvencem első optimus. szerintem jól nézki.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása