aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. március 26. 21:23:37

Kategória: Szólj hozzá!

szókátrány.

fever pitch (2005). nick hornby regényének amerikai értelmezése (=foci helyett baseball). drew barrymore nagy bociszemekkel, jimmy fallon kedves poénokkal - közhelyes, de bájos.
out of time (2003). tropical film noir denzellel, amely az első pillanattól kezdve kiszámítható (a faszi hullaházban dolgozik! a csajszi fogorvos! simán tudnak hullákat hamisítani!), ám a nagy relevációt követően felgöngyölítés rém izgalmas.
american graffiti (1973). volt idő, amikor lucas nem csak írni, de rendezni is tudott: ez történt egy éjszaka - az ötvenes években. bámulatosan hiteles figurák a kor jellegzetes szituációiban. és a zene..!
revolver (2005). lehet, hogy guy ritchie azt hitte, hogy megbocsátom neki ezt az álintellektüel f@szságot, csak mert kicserélt két szót a the usual suspects kulcsmondatában, s odaszixizte a filmje végére? cool helyett görcs.
sahara (2005). kicsit kusza, kicsit sótlan, játékidőben nyúlós-málós kalandfilm, amely a régi iskolát követi, jobban mondva botladozik utána - kevés sikerrel.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr274534158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása