aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. március 23. 21:25:47

Kategória: Szólj hozzá!

coming soon - fontosabb animék 2006-ban. a minap kifaggattam a legnagyobb magyar animágust, milyen japán animációs filmekre lesz érdemes majd odafigyelni idén. három címmel lettem gazdagabb. a gedo senki - tales from earthsea a studo ghibli legújabb rajzfilmje, a rendezői székben ezúttal hayao miyazaki fia, goro miyazaki ül, a rajzfilm alapjául pedig az amerikai írónő, ursula guin fantasy regénysorozata szolgál majd. júliusra tervezik a bemutatót, ennek ellenére csak egy olyan előzetes találtható a neten, amely néhány gyönyörű hátteren kívül vajmi keveset mutat a rajzfilmből. a plakát viszont megdobogtatta a szívem.

az egy milliárd jenből készülő brave story-nak viszont már van egy szép honlapja is, ahonnan az "english" gombta kattintva letölthetsz egy juno reactorra hangszerelt, látványos előzetest. a film szemlátomást a fiatalabb korosztályt célozza meg, amin talán nem is lehet csodálkozni, lévén az alapjául szolgáló akciójáték is a kisebbek kedvence volt.

az idei év talán legizaglmasabb animéje viszont a beszédes című genius party lesz, amit a studio 4°C gyárt, amely tevékeny részese volt anno az animatrixnak. a 11 rövidfilmet összefogó projectben többek között olyan nevek működnek közre, mint shinichiro watanabe (cowboy bebop), koji morimoto (animatrix: beyond), mahiro maeda (animatrix: the second renaissance), masaaki yuasa (my neighbors the yamadas) és hideki futamura (vampire hunter d). itt van néhány ütős screenshot. 

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr614534155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása