aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. december 26. 17:24:21

Kategória: 1 komment

the polar express (2004). karácsonyra karácsonyi film dukál. ugyan nem voltak túl nagy elvárásaim robert zemeckis filmnek álcázott technológiai bemutatójával szemben, bíztam benne, hogy majd az ünnepi láz majd katalizálja az élményt, de rég láttam már olyan karácsonyi filmet, amiből ennyire hiányozna a karácsonyi spiritusz. van itt télapó, meg repülő rénszavaros által húzott szán is, de a kilométer magas karácsonyfa árnyékában, a milliónyi elf és a trilliónyi hópehely erdejében csúnyán eltörpülnek az ünnepi értékek. tom hankset pedig hiába is fordították le tökéletes nullákra és egyesekre, a furcsa CGI-szemekből hiányzik az élet. mondvacsinált problémák, a gravitációt meghazudtoló és életveszélyes szituk, túlkomponált dalok, üres tanácsok: ez lett a hamuba sült kilobájtból.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr34533998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koko 2009.02.10. 16:56:10

Szerintem hülyeséget írsz,már ne is haragudj.az egész filmet átlengi a karácsony,még annak ellenére is,hogy az egyik igazi mondanivalója a hit.És persze nem egyházi értelemben.Nagyon jó mese,még akkor is,ha nem mindegyik figura kidolgozása tökéletes.Mindenesetre azt nem meglátni amiről szól,csak azért,mert technikai kifogások vannak a tarsolyodban...Hát nem tudom.Szerintem tíz emberből egyedül maradnál a véleményeddel.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása