aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. november 24. 09:32:37

Kategória: Szólj hozzá!

hallgatok.

madonna - confessions on a dancefloor. könnyes visszatekintés a hetvenes évekre a pop lassan nagymamakorba érő nagyasszonyától. kellemes, de nem túrja fel a parkettet.
high contrast - fabric live vol.25. még hogy a dnb csak a zúzásról szól. vasárnap hajnali lounge-oláshoz vagy téli autózáshoz kiválóan illeszkedő mix sok-sok érzelemmel.
va - need for speed: most wanted ost. stíluskavalkád (ágyékfogdosó rnb, tinimetál, dnb, elektro) jobb és rosszabb zenékkel. játék mellé ideális, viszont nehezen tudok elképzelni olyan embert, aki ezt a 21 nótát sorban legyűrné gyomorfekély nélkül.
shy fx & t power - diary of a digital soundboy. a robbanás most elmaradt. kopottas, ezerszer körbejárt bristoli hangzás, trillázó hölgyek, pörgő nagybőgő, umpszaumpsza basszusok és ragga. semmi különös.
london elektricity - power ballads. jazz, remek vonósok, élő-lélegző dallamok, valódi lélekemelő hangzás. a LE megint nagyot alkotott: ha teheted, csípd el őket HOLNAP élőben, mert ők úgy is nagyon tudnak.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824533901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása