aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. szeptember 22. 21:44:46

Kategória: Szólj hozzá!

vertex, a magyar dvd-forgalmazás szégyene, ez tény, ellenben dizájn tekintetében ver(tex)hetetlen. ez is tény.

mindenképp fel kell hívni a tisztelt vásárló figyelmét arra, hogy egy amerikai filmet tart a kezében, melyben egy olyan szupersztár játszik, aki többek között a Rettegés Foka (még véletlenül sem A rettegés foka) című filmben is domborított. a kép alapján még véletlenül sem fogunk arra gondolni, hogy az ismert színész tejfölös szájú kiadása fiatalkori eltévelyedését, esetleg kellett-a-pénz-az-első-kocsimra-ezért-vállaltam-el jellegű szerepét láthatjuk majd. viszont lényeges tudni, hogy a film szinkronizált (remek!) és valószínűleg olyan durván rossz, hogy csak 18 éven felülieknek ajánlhatjuk.

no ez már döfi. ha mr. hasselhoff így nézne rám, bennem is megfagyna a szar, s úgy felborulnék az autómmal, mint az a balszerencsés flótás ott a kép jobb alsó sarkában. azt hiszem, ez egy cyberthriller lesz, erre utal a pixelesedő jobb felső sarok, ugyanakkor tök megnyugtató, hogy az ördögűző és a baywatch szereplőit egy filmben láthatom. csókolom, ez a film már nem szinkronizált?

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr504533770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása