aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. szeptember 01. 16:21:29

Kategória: Szólj hozzá!

francia körút. vol.4

4. nap

felkerestük a helyi fakabátos banda legközelebbi kirendeltségét, hogy bejelentsük a lopást. BPPF még mindig kicsit nyomott volt az eset kapcsán, de vigasztalta a felismerés, hogy a rendőrök között akadt egy-két jó pasi is. :)

 

szokás szerint megint elcsesztük a délelőttöt (kávézással, miegymással), így már kezdtünk lemondani versailles-ról, végül mégis kibumliztunk. magát a kastélyt szerintem nyugodtan kihagyhattuk volna, a híres tükörtermet épp felújították, a többi szoba pedig nem volt túl érdekes. ellenben a kert fantasztikus volt. ránézésre a tavaly meglátogatott hampton court kb. ötszöröse: csak a hosszáról van adatom: 3200 méter. ezen táv kb. feléig jutottunk, ahol aztán szerencsétlenkedtünk egy félórát a csónakázó tavon. tudom, ciki, de akkor eveztem életemben először, s hamar rájöttem, hogy nem vagyok egy őstehetség. azért mókás volt, ahogy egymással ellenkező irányba kapálózva, hol jobbra, hol balra dülöngélve próbáltuk megtartani a hajót, mi több még elindulni is valamilyen irányba. nem is tudom, hogy sikerült megúszni a tömegbalesetet, azért láthattunk néhány rémült ázsiai tekintetet, mikor a közelükbe értünk.

 

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr444533703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása