aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. augusztus 02. 07:29:22

Kategória: Szólj hozzá!

mennyire számít megcsalásnak ha a cégednél elkezdesz flörtölni a titkárnővel? e-mailben kóstolgatjátok egymást, és mindezt elvileg csak azért teszed, mert kíváncsi vagy, meddig lenne képes elmenni - legalábbis ezt mondod, mikor a barátnőd megtalálja a levelezést és sodrófával a kézben néz rád számonkérően. egy barátnőm barátja ilyet tett, s a lány elvileg ezzel lezártnak is tekint egy fél éves kapcsolatot. a srácnak ez volt a második ilyen húzása, így a csajszi szerint már a dolgok megbeszélésének sincs túl sok értelme. s mi van akkor, ha a srác tényleg csak kíváncsi volt? áh, a férfi ösztönök ennél sokkal vadabbak. én úgy vagyok vele, hogy inkább egy lépést sem teszek ebbe az irányba, mert nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék megállni. gondolj arra, hogy az, amit teszel, mekkora fájdalmat okozna neked, ha a társad tenné meg.

philip k. dick biztosan szívesen írt volna egy novellát az el nem követett, de szándékolt megcsalás pszichológiai csapdáiról.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr704533634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása