aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. július 10. 11:30:17

Kategória: 2 komment

kicsit félek. pontosabban meg vagyok rémülve. kapaszkodom még, de már csúszik a kezem. hogy a francba erősítsek a tartáson, amikor nincs már lökés? na szóval most épp a fogyókúráról beszélek. * röhögés * kösz, baszd meg, de tényleg. kellenek statisztikák? menjén norbihoz, jó eséllyel te is dagadt vagy. a lényeg a lényeg: az elmúlt bő három hónapban olyan teljesítményt értem el, amire eddig még soha nem volt példa. pontosabban egyszer, bő 15 évvel ezelőtt igen, s mint akkor, most is egy nő volt az ugródeszka*. persze, akkoriban még kispöcs voltam, s jól pofára estem, amiből aztán kétszeres újraépítkezés lett (azóta meg háromszoros-négyszeres). na, most tartok ott, hogy megint elkezdhetnék építkezni, senki nem akadályozhat meg benne, maximum jómagam. képes vagyok rá? most épp nem tudom. bevállaltam a 90 napos cuccot, méghozzá lenyűgöző eredménnyel. magam se gondoltam volna, hogy ennyire hatásos lehet, ha jól csinálom: lement 30 kiló. persze, a diéta mellett elkezdtem tornázni és úszni is, sőt picit futottam is, csakhogy szétment tőle a lábam. szarul. mostanában visszaesett a dolog intenzitása: már a diétának vége, letelt a 90 nap: újabb kapaszkodóval kevesebb, én pedig sokszor elcsábulok, az idő pedig szar az úszáshoz. a kedvem meg a béka feneke alatt, rángatom magam ide-oda, bazzeg, a végén még szétszakadok. szóval, valamit tenni kéne, mert most stagnálok, aztán hamarosan azon kapom magam, hogy ismét építkezem. na de most ideje ebédet csinálni, MUHAHAH.

*ugródeszka volt, de nem egyedüli ok. szar dolog, ha az ember kövér, állandó hazugság az életed, kerülöd a tükröket, mint egy vámpír, kapkodod a levegőt, izzadsz, nem férsz el sehol, nem férsz bele semmibe, s az emberek már ránézésre gyűlölnek. a tököm tele lett mindezzel, de rendesen. lehet, inkább kihagyom az ebédet? :) drukkolj, bazzeg.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844533535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_13539 2008.03.21. 23:01:17

A diétákban sosem hittem. Nálam nem is működött mondjuk vagy csak nem tartom be, de miért is tagadnám meg magamtól a finom ételeket? ... viszont tavaly augusztus vége óta tolom a fekvőtámaszt és tartósan lejött 8kg (133 kg-ról 125-re) és az izmokat is fejleszti... és ráadásul ugyanúgy eszem mint eddig. Bele is őrülnék, ha minden nap csak ezt vagy csak azt ehetném... Szóval csak ajánlani tudom a fekvőtámaszokat. Jelenleg napi 60-nál tartok, de 20-al kezdtem. Amikor már ment a 20 rendesen, akkor emeltem drasztikusan 50-re... amikor már ment az ötven, azóta 5-ösével emelem havonta. A siker titka nem abban van, hogy milyen gyorsan fogysz le, hanem, hogy milyen tartósan. Másrészt az sem árt, ha felszed az ember némi izmot :) Nem véletlen, hogy ezt a diétát sportorvosok dolgozták ki. Alapvetően a fogyás alapja az energiafogyasztás, melyet többnyire mozgással lehet előidézni. Persze, nem mindenkinek van rá ideje. Nekem sincs, de pont ezért jó a fekvőtámasz: 60-at 3 percen belül le lehet nyomni. A cél természetesen a 100. 100 fekvőtámasszal naponta soha a büdös életben nem lesznek súlyproblémáid és a vérnyomásod is normalizálódik (már ha probléma van vele). Sok sikert továbbra is!

Ismeretlen_13539 2008.03.21. 23:03:57

Ja, a poént elfelejtettem leírni :D Múltkor néhány csajjal megsaccoltattam, hogy szerintük hány kg vagyok... 1. csaj: 70 kg 2. csaj: 65 kg 3. csaj: max. 85, de az már nagyon sok. Erre mondtam, hogy 125 :) A súly nem minden...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása