aeon flux

ready for the action now, danger boy?

best of bond: kvízjáték Richter Géza
2015. november 01. 16:52:49

Kategória: fun zene film Szólj hozzá!

A 007 Spectre - A Fantom visszatér magyar premierjére készült tesztben talán a leghíresebb brit kém rajongói is találnak érdekességet, bár nem kizárólag nekik ajánljuk a kérdéssort. A filmográfia 24. hivatalos* kalandját várva 23 helyes választ keresünk James Bond eddigi, pedigrézett pályafutása alapján.

bond_kviz.jpg

*Megjegyzés: Hivatalos Bond-film alatt természetesen az Eon-produkciókat értjük, tehát a Casino Royale-t (1967) és a Soha ne mondd, hogy sohát (1983) nem. A kvíz SPOILERES!!!

Címkék

spoiler filmzene pop soundtrack music jatek kviz mgm box office bond trivia poszter forum hungary werk casting daniel craig roger moore eon sean connery pierce brosnan poster columbia ian fleming pletykarovat timothy dalton adaptation george lazenby eurocinema film kep brit flick britflick filmkep euro cinema david arnold

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr548041696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása