aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer és poszter + magyar előzetes és plakát: ifjúság [youth] (2015) Richter Géza
2015. szeptember 06. 08:19:00

Kategória: film 1 komment

Mire egyáltalán kapiskálni kezdenénk, mi fán terem az idő múlása, már el is száll az Ifjúság. Szerencsénkre a zene vagy a képek, legyenek állók vagy mozgók, rendelkeznek az érzések borostyánba zárásának képességével. Az egyikre példa lehet a poszter, a másikra az előzetes, amit Michael Caine és Harvey Keitel Paolo Sorrentino rendezésében élvezhető jutalomjátéka kapott. Apró, de lényeges különbség, hogy 20 másodperccel hosszabb a korábbi változatnál, mert van benne bikinis nő 1:01-nél. Összehasonlításként idebiggyesztjük a kurtább előzményt magyar felirattal, a hozzá passzoló plakáttal együtt.

youth_poster_01_b.jpg

youth_magyar_poszter.jpg

Címkék

fox trailer independent cannes mozinet poszter harvey keitel michael caine rachel weisz poster jane fonda paul dano paolo sorrentino eurocinema studiocanal cannes 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr817763840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása