aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: legend (2015) Richter Géza
2015. július 16. 14:43:38

Kategória: film Szólj hozzá!

Az Egyesült Királyságban szeptember 9-én, valamint az USA mozijaiban október 2-án startoló Legend sztorijáról az első trailer apropóján pár mondatban megemlékeztünk anno. Míg a brit gengsztermozi akkori felvezetője jobbára hangulatkeltésre alkalmas, addig a most befutott előzetes a Kray-ikrek jellemének ábrázolására, a Reggie és Ronnie közti különbségekre fektet nagyobb hangsúlyt. Az anyagok között időközben megjelent harmadik, a mulasztást figyelembe véve valójában második ajánló pedig a klasszikus történetmesélő stílusban fogant. Mindkét videó az elődjüknél tágabb teret enged a mellékszereplőknek Tom Hardy mellett (Emily Browning, Chazz Palminteri, Christopher Ecclestone, stb.), ezeken kívül két további, egymáshoz igen hasonló poszter található a folytatásban. Klassz lenne, ha a magyar bemutató állítólagos decemberi dátumáról szóló hír tévedne, és korábban láthatnánk a filmet a honi vásznakon.

legend_poster_02.jpg

UPDATE: Az itthoni forgalmazó, a Freeman Film képviselője írásban jelezte, hogy a magyarországi premier várhatóan októberben lesz. Juhé!

legend_poster_03_b.jpg

legend_poster_01_b.jpg

Címkék

trailer thriller legend gangster drama action universal crime brian helgeland david thewlis chazz palminteri paul bettany tara fitzgerald biopic emily browning christopher eccleston tom hardy crime movie brit flick britflick gangster movie freeman film studiocanal taron egerton

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr507632180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása